Akrep haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Para harcamadan önce 2 kere düşünün

Akrep haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 haftası için neler söylüyor? Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor, Akrepler bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Akrep burcu için mesajları ve 8-14 Ocak Akrep burcu haftalık burç yorumları…

Akrep haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Para harcamadan önce 2 kere düşünün
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Akrep haftalık burç yorumlarını okumaya hazır mısın? 8-14 Ocak haftasında Akrep burcunu neler bekliyor? Bu hafta Akrep burçları, Yeni Ay ve Yay burcundaki Merkür etkisi etkisi altında olacak. Peki Yeni Ay etkileri Akrep burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık falını nasıl etkileyecek? Akrep, bu hafta arkadaşlarınızla ciddi duygusal atılımlar yapmak için mükemmel bir fırsat. Yeni yılda platonik bağlantılarınıza öncelik veriyorsunuz ve bu ayki yeni ayda çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Hayatınıza katmak istediğiniz biriyle yeni bir arkadaşlık seviyesine ulaşmayı bekleyin. Bu hafta aynı zamanda arkadaş gruplarınızı birleştirmeniz veya birbirinizle iyi anlaşacağını düşündüğünüz kişileri tanıtmanız için de iyi bir fırsat. İyi bir karakter yargıcısınız ve insanları nasıl iyi okuyacağınızı biliyorsunuz. Bu hafta ilişkilerinize harcadığınız enerji, önümüzdeki aylarda hayatınızı bereketleyecek.

Akrep 8-14 Ocak haftası ilişki, aşk iş, para, kariyer falı

Venüs şu anda finans bölgenizde olduğundan, son haftalardaki harcamalardan sonra para durumunuz beklenenden daha iyi görünebilir. Fazla parayı harcamak cazip gelebilir, ancak zevk ve romantizm bölgenizdeki Satürn, kendinizi şımartmadan önce iki kez düşünmeye teşvik ediyor. Bu da iyi, çünkü Merkür gerilemesi son zamanlarda mali durumunuzu etkiliyor ve bu hafta Merkür’ün U dönüşü yapması ve tekrar ilerlemesi ile sıfırlama, parayla ilişkinizi yeniden düşünmek ve finansal stratejilerinizi yeniden başlatmak için bir şans. Bu hafta da sesinizi bulacaksınız. Yardımcı yöneticiniz Mars iletişim bölgenize kayarken, güçlü bir şekilde hissettiğiniz ve bir söz savaşında geri adım atma olasılığınız düşük olan konular hakkında yüksek sesle konuşabilirsiniz. Savaşlarınızı akıllıca seçin, çünkü ilk önce kim sinirlenirse, her türlü hararetli tartışmada kaybeden o olur. Öfkeyi tutkuyla değiştirin ve şampiyonunuzun başkalarını yabancılaştırmak yerine motive edecek şekilde görülmesi ve duyulması için mucizeler yaratabilirsiniz.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.