Akrep haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Sorunlar bir bir çözülüyor!

Akrep haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor, Akrepler bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Akrep burcu için uyarıları ve bu haftanın Akrep burcu yorumları…

Akrep haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Sorunlar bir bir çözülüyor!
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Akrep burcu için neler söylüyor? Bu hafta Akrep burçlarını neler bekliyor? Akrep burçları 6-12 Kasım haftasında bir süredir devam eden sorunlar çözülecek. Bu hafta randevu yada toplantı gibi zamanlı etkinlikler için erken yola çıkın, aksilikler mümkün. 

İşte Akrep haftalık burç yorumu…

“Sorunlar çözülüyor!

Hafta Boğa burcundaki Jüpiter ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bugün siz ve sevgiliniz büyülü bir zaman geçirebilirsiniz. Bu fantezi düzeyinde romantizm için iyi bir enerjidir. Son teslim tarihine yetişmek veya bir yere zamanında gitmek pek iyi değil, o yüzden sevgilinizle bir araya gelirken bunu aklınızda bulundurun.

Olağanüstü fikirler…

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve arkadaşlıklar eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Akrep, daha güçlü arkadaşlarından biriyle bir araya gelebilirsin. Ve bu kişi zihninizi bazı olağanüstü fikirlere açabilir. Bunların yatırımlarla veya iş fırsatlarıyla ilgisi olabilir. Veya size kendiniz hakkında yeni bir kişisel farkındalık düzeyi kazandıracak bir şeyler söyleyebilirler.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.