Ardahan’da okullar yarın tatil oldu mu 22 Şubat Perşembe tatil mi Ardahan Valiliği son açıklama

ARDAHAN için meteoroloji son dakika uyarısı geçti ve uyardı. Bu gece akşam saatlerinde kar yağışı başlayacak yer yer etkisini arttıracak kar yağışı etkili olacak. Öğrenciler ise bu uyarı sonrasında merak etti yarın yani 22 Şubat perşembe günü Ardahan’da okullar tatil olur mu? Gözler tatil kararı için Ardahan Valiliği’nde.

Ardahan’da okullar yarın tatil oldu mu 22 Şubat Perşembe tatil mi Ardahan Valiliği son açıklama
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

ARDAHAN için meteorolojinin son tahminleri tuttu ve bu akşam saatlerinden itibaren yer yer etkili kar yağışı başlayacak. Sıcaklık deperleri ise bölgede birkaç derece düşüyor. Öğrenciler ve veliler ise merak ediyor. Yarın yani 22 Şubat Perşembe günü Ardahan’da okullar tatil olur mu? Kar tatili açıklaması için gözler Ardahan Valiliği’ne çevrildi. Henüz resmi bir açıklama gelmedi, haberimiz açıklama sonrasında güncellenecektir. 

Meteoroloji bu haftanın da hava durumu tahminleri paylaştı. Raporda; Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli çevrelerinde yağmur ve sağanak beklendiği açıklandı. Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunun yükseklerinde havanın kar yağışlı geçeceği tahmin edildi.

Doğu Karadeniz’in iç kısımları ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar örtüsüne sahip eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğu belirtildi. İç kesimlerde ise gündüz ve gece saatlerinde yer yer sis olacağı aktarıldı.

İstanbul’da cuma gününe dikkat

Batıda genel olarak mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları, Cuma gününde n sonra batı kesimlerden başlayıp artacağı ve kuzey, iç ve batı taraflarda zaman zaman mevsim normallerinin üstüne çıkacağı tahmin edildi.

 Kırklareli ve çevrelerinde yağmurlu hava beklenirken, Marmara genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği aktarıldı.İç kesimlerde gündüz ve gece saatlerinde sis beklenirken bölge genelinde az bulutlu olacağı tahmin edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.