Köfteci Yusuf’un sahibi kim? Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş kim, aslen nereli?

Köfterinde domuz eti mi var iddiası ile son günlerde en çok araştırılan restoranlardan biri olan Köfteci Yusuf’un sahibi kim? Köfteci Yusuf’un ortakları kim soruları merak ediliyor.

Köfteci Yusuf’un sahibi kim? Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş kim, aslen nereli?
Yayınlama: 08.10.2024
Düzenleme: 08.10.2024 13:56
A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanında şubesi olan, her geçen gün yeni restoranlar açan Köfteci Yusuf’un sahibi kim sorusu bugünlerde en çok merak edilenler arasında. Sağlık Bakanlığı’nın meşhur ve zinciri olan bir köftecisideki etlerden domuz eti çıktığını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği restoranlardan biri de Köfteci Yusuf oldu. Arama motorlarından Köfteci Yusuf kimin, Köfteci Yusuf sahibi kim sorularına yanıt arandı. Şu an da Türkiye’nin neredeyse her yerinde şubesi olan olan Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş’tır. İlk şubesini İznik’te açan Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf A.Ş. markasını kardeşi Ramazan Akkaş ile birlikte işletiyor.

Köfteci Yusuf Akkaş kimdir?

Köfteci Yusuf’un asıl adı Yusuf Akkaş’tır. Yusuf Akkaş, Bursa’nın Kızılhisar Köyü’nde doğdu. İlk dükkanını 1996 yılında İznik’te açtı. 1998 yılında yine İznik’te Köfteci Yusuf’un temellerini attı. Kısa sürede ikinci şubesini Orhangazi’de, üçüncü şubesini de Yalova yolunda açtı. Şimdi ise Türkiye’nin bir çok ilinden dahil olmak üzere toplamda 181 şubesi bulunuyor.

Köfteci Yusuf’un sahibi yüzde yüz oranıyla Yusuf Akkaş’a aittir. 1978 yılında Bursa’nın Kızılhisar Köyü’nde doğmuştur.
Giderek büyüyen Köfyeci Yusuf, şimdilerde ise Köfteci Yusuf A.Ş. markasını kardeşi Ramazan Akkaş ile birlikte işletmektedir.

Köfteci Yusuf, Avrupa Standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası’dır. Sadece Köfte olarak değil, döner, Burger, Dürüm, Hesaplı Kasap, Kahvaltı ve Çorba markaları ile de hizmetlerini sunmaktadır.

Bursa Yenişehir’deki Et Entegre Tesisleri ile Hesaplı Kasap adı altında, zengin kasap ve şarküteri ürünlerini Türkiye’nin bir çok noktasında tüketiciye ulaştırmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.