Cemal Hünal boşandı mı? 13 yıllık evlilik 10 dakikada bitti!

Cemal Hünal ile Lale Cangal boşandı mı? Issız Adam filmi ile ismini geniş kitlelere duyuran Cemal Hünal eşi Lale Cangal’dan ayrıldı. Ünlü ikili tek celsede anlaşmalı olarak ayrıldı.

Cemal Hünal boşandı mı? 13 yıllık evlilik 10 dakikada bitti!
Yayınlama: 07.10.2024
A+
A-

Bir döneme damga vuran Issız Adam filminin başrol oyuncusu Cemal Hünal, sessizce boşandı. Lale Cangal ile evli olan Hünal, 10 dakika süren duruşma sonrası eşi ile yollarını ayırdı. Boşanma haberinin duyulması sonrası sosyal medyada “Issız Adam Cemal Hünal yine ıssız kaldı” yorumları yapıldı.

Kitap okuyarak duruşma saatini doldurdu

İstanbul Aile Mahkemesi’nde gerçekleşmesi beklenen duruşma öncesi mahkeme önüne gelen Hünal kitap okuyarak saatin gelmesini bekledi. Hünal’dan kısa süre sonra mahkeme salonu önüne Lale Cangal geldi. İkilinin kısa süren selamlaşmasının ardından ikili adlarının seslenilmesi üzerine mahkeme salonuna giriş yaptı.

Issız Adam yine ıssız kaldı!

Basın mensuplarına kapalı gerçekleşen duruşmada, tarafların anlaşmalı olarak boşanmak istedikleri belirtildi. Duruşma esnasında Hünal’ın avukatlığını Gülşah Ertuğrul yaparken, Lale Cangal ise avukatı Özge Tokgöz ile davaya katıldı. Anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verilen çiftin 10 yaşındaki oğulları için ortak velayet kararı verilirken Cemal Hünal’ın 65 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi.

Lale Cangal kimdir?

13 yıllık evliliklerine son verdiği haberlerinin ardından “Lale Cangal kimdir?” soruları gündemde yerini aldı. 1980 yılında Hollanda’da doğan Lale Cangal çeşitli dizilerle adından söz ettirdi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’nden mezun olan Cangal’ın, oynadığı diziler arasında bir döneme damga vuran çeşitli yapılar yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım, Annem dizileri Cangal’ın kariyerde önemli yer tutuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.