Kayseri’de tehlikeli araç sürücülerine ceza yağdı

Kayseri’de polis ekipleri tarafından tespit edilen tehlikeli araç sürücüleri, toplamda 2.760 TL para cezası ile cezalandırıldı. Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla mücadeleye devam edecek.

Kayseri’de tehlikeli araç sürücülerine ceza yağdı
Yayınlama: 05.10.2024
A+
A-

Kayseri’de, trafik güvenliğini tehdit eden tehlikeli araç kullanımı konusunda önemli bir denetim gerçekleştirildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, seyir halindeyken kurallara aykırı davranışlarda bulunan sürücüleri tespit etti ve ceza uyguladı.

Tehlikeli Davranışlar Tespit Edildi

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri yaptığı çalışmalarda, yolcularını aracın dışına çıkararak ve korna çalarak seyir halinde olan araçları belirledi. Bu tehlikeli davranışlar, hem sürücünün hem de diğer yol kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye atmakta. Ekipler, söz konusu araçların sürücülerine ayrı ayrı 1.380 TL olmak üzere toplamda 2.760 TL idari para cezası uyguladı.

Emniyet Müdürlüğü’nden Açıklama

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımızın huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren, drift atan, çevreye rahatsızlık veren araç ve sürücülerle mücadelemiz devam etmektedir” ifadelerini kullandı. Emniyet yetkilileri, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu ve trafik güvenliğini tehdit ettiğini vurgulayarak, toplumda daha güvenli bir sürüş kültürü oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.