Nilşah Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında? Yavuz Bingöl nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ne iş yapıyor?

59 yaşındaki türkücü Yavuz Bingöl 5. kez Nikah masasına oturuyor. Uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Nilşah Ağaoğlu’na evlenmek teklif eden Yavuz Bingöl’ün bir kızı bulunuyor. son evliliği Öykü Gürman ile olmuştu. Peki kendisinden 20 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu kim, ne iş yapıyor, yaşı kaç?

Nilşah Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında? Yavuz Bingöl nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ne iş yapıyor?
Yayınlama: 04.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024 09:17
A+
A-

Kendine has yorumu, kadife gibi sesi ile sevilen türkücü Yavuz Bingöl yeniden nikah masasına oturacak daha önce 4 kez evlendiği bilinen Yavuz Bingöl, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile 5. kez nikah masasına oturacak. 59 yaşındaki Yavuz Bingöl, geçtiğimiz gün sahnede nişanlısına evlilik teklif etmiş ve evet yanıtını almıştı. Bu güzel haberin ardından birçok kişi Yavuz Bingöl’ün nişanlısı kim araştırması yapmaya başlamıştı. Nilşah peyzaj mimarisi ve mücevher tasarımcısı ayrıca Yavuz Bingöl’den 20 yaş küçük 39 yaşında. Peki kimdir Nilşah Ağaoğlu yakından bakalım…

Nilşah Ağaoğlu kimdir?

Nilşah Ağaoğlu, peyzaj mimarisi ve mücevher tasarımı dünyasında adından söz ettiren bir isimdir. 1984 doğumlu olan Ağaoğlu, şu anda 39 yaşındadır ve bu yaşında elde ettiği başarılarla dikkat çekmektedir.

Ağaoğlu’nun peyzaj mimarlığı konusundaki çalışmaları, estetik ve işlevselliği bir araya getirerek büyük takdir toplamaktadır. Peyzaj projelerinde gösterdiği yaratıcı ve yenilikçi yaklaşım, onun bu alandaki yetkinliğini ve uzmanlığını gözler önüne seriyor. Bunun yanı sıra, zarif ve göz alıcı mücevher tasarımlarıyla da beğeni kazanan Ağaoğlu, tasarımlarında estetik ve zarafeti ön planda tutuyor.

Sahnede evlilik teklifi

Nişanlısı Nilşah Ağaoğlu’na evlenme teklifi ettiğini belirten Bingöl, “Haberler çıktığı zaman nikahlanmış olabilirim” dedi. 25 Ekim’de Ayvalık’ta nikah kıyacağını söyleyen ünlü türkücü, nikah şahitleri olarak hemen yanındaki Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan’ı gösterdi.

Nilşah Ağaoğlu, evlenme teklifine ilişkin yöneltilen sorular üzerine ”Sadece ikimizdik ve 2 saat kadar önce evlenme teklif etti” dedi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.