Yavuz Bingöl sevgilisi kim, kiminle evleniyor? Yavuz Bingöl evlilikleri ilk eşi kimdir?

Kara Tren, Suzan Suzi, Yemin, Turnalar gibi birçok türküsü ile sevilen sanatçı Yavuz Bingöl 3. kez nikah masasına oturacağının müjdesini verdi. 59 yaşındaki Yavuz Bingöl, geçtiğimiz gece katıldığı bir organizasyonda sahne aldığı yerde sevgilisi Nilşah Ağaoğlu’na evlenme teklif etti. Bu gelişme sonrası Yavuz Bingöl’ün nişanlısı merak edildi. Peki Yavuz Bingöl kiminle evleniyor, Nilşah Ağaoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Nilşah Ağaoğlu ne iş yapıyor? 

Yavuz Bingöl sevgilisi kim, kiminle evleniyor? Yavuz Bingöl evlilikleri ilk eşi kimdir?
Yayınlama: 04.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024 08:58
A+
A-

59 yaşındaki Yavuz Bingöl uzun bir süredir aşk yaşadığı Nilşah Ağaoğlu ile evleniyor. Dün gece katıldığı, sahne aldığı bir davette nişanlısına evlenme teklif etti. Böylece Yavuz Bingöl 3. kez nikah masasına oturacak. İlk evliliğinden bir kızı olan Yavuz Bingöl, 2. evliliğini sanatçı Öykü Gürman ile yapmıştı 1 sene evli kalan çift 2016 yılında boşanmıştı. Daha önce Gülsenem Kurt ile yaptığı evliliğinden Sinem (d. 1988) adında bir kızı vardır.

Nişanlısı Nilşah Ağaoğlu’na evlenme teklifi ettiğini belirten Bingöl, “Haberler çıktığı zaman nikahlanmış olabilirim” dedi. 25 Ekim’de Ayvalık’ta nikah kıyacağını söyleyen ünlü türkücü, nikah şahitleri olarak hemen yanındaki Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan’ı gösterdi.

Nilşah Ağaoğlu, evlenme teklifine ilişkin yöneltilen sorular üzerine ”Sadece ikimizdik ve 2 saat kadar önce evlenme teklif etti” dedi.

Nilşah Ağaoğlu kimdir?

Nilşah Ağaoğlu, peyzaj mimarisi ve mücevher tasarımı dünyasında adından söz ettiren bir isimdir. 1984 doğumlu olan Ağaoğlu, şu anda 39 yaşındadır ve bu yaşında elde ettiği başarılarla dikkat çekmektedir.

Ağaoğlu’nun peyzaj mimarlığı konusundaki çalışmaları, estetik ve işlevselliği bir araya getirerek büyük takdir toplamaktadır. Peyzaj projelerinde gösterdiği yaratıcı ve yenilikçi yaklaşım, onun bu alandaki yetkinliğini ve uzmanlığını gözler önüne seriyor. Bunun yanı sıra, zarif ve göz alıcı mücevher tasarımlarıyla da beğeni kazanan Ağaoğlu, tasarımlarında estetik ve zarafeti ön planda tutuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.