Masterchef Erim kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Erim Şanal sevgilisi var mı?

Masterchef 2024 dolu dizgin devam ediyor. Her gün farklı bir lezzeti yapmak için yarışan isimlerden biri de Masterchef Erim oldu. Peki Erim Şenal kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Sık sık elemeye gönderilen, neredeyse her hafta siyah önlük giyen Erim Şenal kim?

Masterchef Erim kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Erim Şanal sevgilisi var mı?
Yayınlama: 03.10.2024
Düzenleme: 03.10.2024 13:51
A+
A-

Ekranların en sevilen, lezzet dolu programı Masterchef 2024 TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam ediyor. 3 jüri karşısında en iyi yemeği yapmak için ter döken isimleriden birisi de Masterchef Erim Şanal oldu. Kendine has halleri ile yarışmaya yedeklerden giren Erim kısa sürede kendini gösterdi. Sık sık arkadaşları tarafından eleme potasına gönderilse de 8. haftaya kadar yarışmaya devam etti. Bu haftada eleme için adı söylenen Erim siyah önlüğü giydi. Peki kimdir Masterchef Erim, kaç yaşında, aslen nereli? Erim Şanal’ın sevgilisi var mı? Erim Şanal’ı instagram adresinde 14.9 kişi takip ediyor. İnstagram adresi ise erimsanal. 

Masterchef Erim Şanal Kimdir?

Aslen Erzincanlı olan Erim, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Genç yaşına rağmen mutfakta gösterdiği başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Erim, 23 yaşındadır.

Erim Şanal’ın Masterchef Yolculuğu

İlk turda soslu levrek ile şeflerden 3 evet alan Erim, ikinci turda Muhammed ve Kadir ile karşı karşıya gelmiş ve düelloları başarıyla tamamlamıştır. Ana kadro seçmelerinde mücadele eden ve yedeklere girmeyi başaran Erim, 6 Eylül akşamı hazırladığı yemek ile rakiplerini geride bırakmış ve ana kadroya girmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.