TEKNOFEST Adana’yı teknolojiye doyurdu

Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Adana’da kapılarını açtı. Türkiye’nin dört bir yanından alana gelen öğrenciler ve vatandaşlar yerli ve milli teknoloji ile donatılmış festival alanında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polis Teşkilatının Türk Bayraklı hava gösterile ile unutulmaz anlar yaşadı.

TEKNOFEST Adana’yı teknolojiye doyurdu
Yayınlama: 02.10.2024
Düzenleme: 02.10.2024 13:09
A+
A-

Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Adana’da kapılarını açtı. Binlerce kişi, yerli ve milli teknolojilerin sergilendiği festivalde unutulmaz anlar yaşamaya devam ediyor.

Türk Yıldızları ve diğer hava araçlarının gösterileriyle gökyüzü şenlenirken, gençler bilimsel atölyelerde yeni teknolojilerle tanışıyor.

TEKNOFEST kapılarını açtı gençler teknolojiye akın etti

Adana’da düzenlenen TEKNOFEST, Türkiye’nin dört bir yanından gelen teknoloji meraklılarını bir araya getirdi. Yerli ve milli savunma sanayi ürünlerinin sergilendiği festivalde, ziyaretçiler Türk Yıldızları ve diğer hava araçlarının muhteşem gösterilerini izledi. Bilimsel atölyelerde gençler, geleceğin teknolojileriyle tanışma fırsatı buldu. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği festivalde, 128 kurum yer alıyor.

Kaynak: YUSUF YILDIZ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.