Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evlendi: İşte İtalya’daki nikahtan ilk kareler

Uzun süredir aşk yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya’nın başkenti Roma’da dünyaevine girdi. Sade bir nikah törenle nikah masasına oturan ünlü çiftten ilk kareler geldi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evlendi: İşte İtalya’daki nikahtan ilk kareler
Yayınlama: 17.09.2024
A+
A-

Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Pınar Deniz, geçtiğimiz hafta evleneceklerini “Şimdi şöyle, bütün yaz boyunca ‘evleniyor evleniyor’ yazdınız, evet evleniyoruz” sözleriyle doğrulamıştı.

Önceki gün nikah için İtalya’ya giden oyuncu çift, hazırlıklara başlamıştı. Pınar Deniz’in nikaha hazırlandığı anları ablası Huri Deniz, sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya’nın başkenti Roma’da sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Pınar Deniz, Vivienne Westwood tasarımı bir gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım beyaz ceketli bir takım giymeyi tercih etti.

Deniz ile Yıldırım’ın nikahından ilk kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Pınar Deniz hamile mi?

Öte yandan bebek bekledikleri iddialarıyla da gündem olan ünlü çiftten Pınar Deniz, “Hamile misiniz?” sorularına şu yanıtı vermişti:

“Hamile olsam size söyler miyim bir düşüneyim. Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum.”

1,5 aylık hamile olduğu iddialarına sessiz kalan Deniz, gazetecilerin ısrarlı sorularına “Kısmet bakalım” demeyi tercih etmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.