Deprem sonrası 18 aylık yaşam mücadelesini kaybeden baba, eşi ve kızının yanına defnedildi

Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Hatay’ın Antakya ilçesinde enkaz altında kalan ve 5. gününde yaralı olarak çıkarılan 58 yaşındaki Yusuf Harmancı, 18 aydır sürdürdüğü yoğun bakım sürecinin ardından vefat etti.

Deprem sonrası 18 aylık yaşam mücadelesini kaybeden baba, eşi ve kızının yanına defnedildi
Yayınlama: 10.08.2024
A+
A-

Depremin 5. gününde enkazdan çıkarılan Yusuf Harmancı, Mersin’de tedavi altına alınmıştı. 18 ay süren yoğun bakım sürecinde sağlık sorunları yaşayan Harmancı, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirdi. Cenazesi, Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki Şenköy Mahallesi Deprem Şehitliği’ne, eşinin ve çocuklarının yanına defnedildi. Cenazede, Şenköy Mahalle sakinleri ve yakınları yoğun bir katılım gösterdi.

Harmancı’nın eniştesi Murat Yavuz, “Eniştemiz Yusuf Harmancı’yı evlatları ve eşinin yanına gömdük. 18 aydır yaşam mücadelesi veriyordu. Maalesef depremden çıktığında kolu kesilmişti ve yoğun bakımda kendine geliyordu. İki gün önce tamamen vefat etti. Depremi unutamadık ve unutamayacağız” dedi.

Cenazeye katılan Hüseyin Çağırır ise, Yusuf Harmancı’nın deprem sonrası uzun süre tedavi gördüğünü ve eşi ile çocuklarının depremde hayatını kaybettiğini belirtti. “Bu arkadaşımız 6 Şubat depreminde yaralı olarak çıkarıldı ve uzun bir tedavi süreci geçirdi. Bugün de vefat etti” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.