Zeydan Karalar’dan, Uraloğlu’na, “Havaalanımız tam kapasiteyle yolcu uçuşuna devam edecek mi?” sorusu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun, “Adana Havalimanı kapatılmayacak” sözlerine ilişkin bir açıklamada bulundu. Karalar, Uraloğlu’na, “Adana sizden demagoji değil, net bir yanıt bekliyor. Havaalanımız tam kapasiteyle yolcu uçuşuna devam edecek mi?” diye sordu.

Zeydan Karalar’dan, Uraloğlu’na, “Havaalanımız tam kapasiteyle yolcu uçuşuna devam edecek mi?” sorusu
Yayınlama: 07.08.2024
Düzenleme: 07.08.2024 10:09
A+
A-

Adana Şakirpaşa Havalimanının 10 Ağustos günü kapatılacağı haberlerinden sonra Abdulkadir Uraloğlu, “Adana Havalimanı kapatılmayacak” ifadelerini kullanmıştı.

Uraloğlu, yaptığı açıklamada, “Hem Mersin’in hem de Adana’nın ticaret, kültür ve turizmine büyük katkı sağlayacak ve bölgemiz daha gelişmiş bir havalimanına sahip olacaktır. Ve çok iyi bildiğiniz gibi Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Zeydan Karalar, bu açıklamanın üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulunarak Uraloğlu’na sorular yöneltti:

İşte Karalar’ın açıklaması: “Sayın Bakan, Adana sizden demagoji değil, net bir yanıt bekliyor: Havaalanımız tam kapasiteyle yolcu uçuşuna devam edecek mi? Komşumuz Mersin’e havaalanı yapılmasından mutluluk duyarız. Adana ve Mersin civarında 8 milyon insan yaşıyor. Trabzon ve Rize de, Adana ve Mersin gibi 1 saat mesafede komşu kentler. 350 bin nüfuslu Rize’ye havaalanı yapıldı diye 850 bin nüfuslu Trabzon havaalanı kapatıldı mı? Kapatılmayı bırakın, Trabzon’a ikinci bir havaalanı yapımı planlanıyor. Adana halkı soruyor: Bizi havaalansız bırakacak mısınız, bırakmayacak mısınız?”

Kaynak: YUSUF YILDIZ/ ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.