Oğlu Harun Akaröz’ü kaybeden Safiye Soyman’ın acı günü

Geçtiğimiz günlerde yaşamını kaybeden Harun Akaröz’ün cenazesi, yakınlarının ve sevenlerinin katılımıyla toprağa verildi.

Oğlu Harun Akaröz’ü kaybeden Safiye Soyman’ın acı günü
Yayınlama: 29.07.2024
Düzenleme: 29.07.2024 10:19
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yaşamını kaybeden Harun Akaröz’ün cenazesi, yakınlarının ve sevenlerinin katılımıyla toprağa verildi. Evlat acısıyla yıkılan Safiye Soyman, gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, “O melek oldu, melek oldu benim oğlum” diyerek acısını dile getirdi.

24 yıldır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden Harun Akaröz, son günlerinde solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Akaröz, hayatını kaybetti.

Safiye Soyman’ın acı sözleri

Oğlu Harun’u kaybeden Safiye Soyman, evinin önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sana nasıl dayanacağım? Günde 15 kere görüntülü konuşuyorduk. Beni beklemiş yavrum. 45 gün çekimden sonra geldim ki beni beklemiş annem. Nasıl dayanayım? Allah bana sabır versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi, organik beslensin diye. Ağabeyi ekti, biçti, ev yaptırdı ona. 6 ay Bodrum’da, 6 ay burada yaşatıyordum. Nefes alsaydın yavrum. Nasıl dayanacağım sana? Bu nasıl bir sabır, nasıl sabredeceğim? Evlat acısı çok kötü. Nefes alsın diye köyde ev yaptırdık. O melek oldu, melek oldu benim oğlum. Dayanılacak gibi değil.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.