Bakan Uraloğlu bizzat açıkladı! Emekliler için yeni adım…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024’ü ‘Emekliler Yılı’ ilan etmesiyle birlikte, emeklilere yönelik yeni adımlar atılıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerde yıl sonuna kadar geçerli olacak %15 indirimin yanı sıra, şehirler arası seyahat edecek emeklilere otobüslerde %20 indirimli bilet alma imkanı sağlandı. Bu yeni adımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu duyurdu.

Bakan Uraloğlu bizzat açıkladı! Emekliler için yeni adım…
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Bakan Uraloğlu, PTT tarafından başlatılan kargo indirim kampanyası hakkında da açıklamalarda bulundu. Emekli vatandaşlar için özel olarak başlatılan kampanya kapsamında, posta, kargo, bankacılık ve e-ticaret alanlarında faaliyet gösteren PTT’de %20 indirim fırsatı sunulacak.

Uraloğlu, “Tüm emekli vatandaşlarımız, kargo gönderimlerinde bu indirimden yararlanabilecekler” dedi. Kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin ise PTT iş yerlerine giderek T.C. kimlik numaralarını ibraz etmeleri gerektiğini vurguladı.

Bakan Uraloğlu, bu indirim kampanyasına ilişkin detaylı bilgilere PTT’nin resmi internet sitesi www.ptt.gov.tr veya PTT iş yerlerinden ulaşılabileceğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.