Kızılay kurbanlık bağış 2024 fiyatları yurtdışı için ne kadar oldu?

Kurban bayramına artık sayılı günler kaldı. Bu sene kurban bayramı 16 Haziran pazar gününe denk geliyor. Merak edilen konulardan biri de Yürk Kızılay’ın bağış bedeli oldu. Türk Kızılay, 2024 yılı Kurban Kampanyası’nı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla başlattı. Peki Kızılay kurbanlık bağış 2024 fiyatları yurtdışı için ne kadar oldu?

Kızılay kurbanlık bağış 2024 fiyatları yurtdışı için ne kadar oldu?
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Kurbanlık fiyatları 2024 yaklaşan Kurban Bayramı öncesi araştırılmaya başlandı. Türk Kızılay, düzenlemiş olduğu kurban kampanyası sayesinde bu yıl da ihtiyaç sahipleri ile aranızda köprü olacak. İşte Kızılay kurbanlık bağış 2024 fiyatları yurtiçi, yurtdışı…

Kızılay kurbanlık bağış 2024 fiyatları

Gelenekselleşen vekâletle kurban kesim kampanyasını başlatan Türk Kızılay, kurban bedel fiyatının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 lira, yurt dışı için ise 4 bin 300 lira olarak açıkladı. Kampanya detaylarını paylaşan Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Türkiye dahil 21 ülkede yaklaşık 3.8 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Kurban hisse bedeli ne kadar?

Kızılay Kurban hisse bedeli 11.750 ₺’dir. Alınan yurt içi kurban vekâletleri, hedef kesimler doğrultusunda yurt içinde kombinalara dağıtılacaktır. Kurban kesim işlemleri tamamlandığında Et ve Süt Kurumu’nun Modern Tesislerinde büyükbaş kurbanlık etleri; başta deprem bölgelerindeki afetzedeler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine sıcak et olarak ulaştırılacak. Ayrıca kıyma ve kuşbaşı olarak konservelenen kurbanlık etleri de yıl boyunca gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.Kurban Vekâleti Nasıl Verilir?

Kızılay’ın internet sayfası üzerinden,

Kızılay Mobil Bağış Uygulaması üzerinden,

Tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları yoluyla,

7/24 Fast Sistemi ile EFT/Havale yoluyla,

Yurt içinde 168 / Yurt dışında 0090 212 390 38 00 numaralarından Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla,

Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden, Kızılay Genel Merkez Ofisinden kurban vekâletinizi verebilirsiniz.

* Diyanet İşleri Başkanlığı görüşlerine göre; kurban bedelinizi bizlere bağış kanalları üzerinden ilettikten sonra vekâletiniz alınmış olup, ayrıca sesli vekâlet vermenize gerek kalmamaktadır.

Kurban vekâletiniz alındıktan ve kesildikten sonra sizlere SMS ve Mail yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır;

Yurt dışından vekâlet vermek isteyen bağışçılarımız, 370$ || 345€ tutarındaki kurban hisse bedellerini;

Kızılay Web sitesinde ödeme aşamasında karşılaşacakları “Yurt Dışı” menüsü başlığı altında Sofort, Giropay, MyBank, Ideal, EPS, Bancontact gibi ödeme yöntemleri ile kurban bedellerini gönderebilirler.

Almanya ve Avusturya’daki bağışçılarımız İş Bankası’nın ParaGönder Uygulaması ile kurban bedellerini gönderebilirler.

Kaynak: Haber Merkezi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.