Müge Anlı’da cinayet itirafı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde sıcak gelişme

Hatay’ın Antakya ilçesinde 25 Aralık’tan beri kayıp olan Mehmet Ali Özdemir’in cesedi 4 gün sonra aracının bulunduğu yerden 750 metre uzaklıktaki bir çalılıkta bulunmuştu. Müge Anlı’nın bugün yayınlanan bölümünde, cinayeti Mehmet Ali Özdemir’in kayınbiraderinin işlediği açıklandı.

Müge Anlı’da cinayet itirafı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde sıcak gelişme
Yayınlama: 06.06.2024
Düzenleme: 06.06.2024 10:30
A+
A-

Hatay’ın Antakya ilçesinde 25 Aralık’tan beri kayıp olan Mehmet Ali Özdemir’in cesedi 4 gün sonra aracının bulunduğu yerden 750 metre uzaklıktaki bir çalılıkta bulunmuştu. Cinayetin ardından eşi Meryem Özdemir’in çelişkili açıklamaları ve şüpheli tavırları dikkat çekmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan olayda, Mehmet Ali Özdemir’in kardeşiyle arasının bozuk olduğu ve eşi Meryem’e de esaret hayatı yaşattığı iddiaları gündeme gelmişti.

Son gelen bilgilere göre, cinayetin en kan donduran detayı ise cesedin yanına havuç ve elma bırakılmasıydı. Bu vahşet karşısında öfkesini dile getiren Müge Anlı, “Elma ve havucu oraya koyması… Çok cani çok cani… Nasıl böyle bir şey yaparsın. Bunu yapanlar insan gibi dolaşıyorlar ama hayvandan daha alçak” açıklamasını yapmıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, olayın en başından beri şüpheli tavırları ile dikkat çeken ve çelişkili ifadeler kullanan Mehmet Ali Özdemir’in eşi Meryem ve ailesinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Müge Anlı’nın bugün yayınlanan bölümünde, cinayeti Mehmet Ali Özdemir’in kayınbiraderinin işlediği açıklandı. Mehmet Ali Özdemir’in eşi ifadesinde, şiddet gördüğünü, cinayetin planlanarak işlendiğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.