TOD’dan dizi tutkunlarına müjde! (Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç başrollerini paylaşıyor)

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı heyecan verici bir dizi yakında izleyiciyle buluşacak. Dizi "Zaman Kapıları" adını taşıyor. İzleyiciler, yakın zamanda TOD adlı dijital içerik...

TOD’dan dizi tutkunlarına müjde! (Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç başrollerini paylaşıyor)
Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in başrollerini paylaştığı heyecan verici bir dizi yakında izleyiciyle buluşacak.

Dizi “Zaman Kapıları” adını taşıyor. İzleyiciler, yakın zamanda TOD adlı dijital içerik platformunda bu yapıma kavuşacaklar. Bu kez aşk değil, farklı bir konu işleniyor. İkilinin yanı sıra İbrahim Selim, Elçin Afacan, Alper Saldıran, Cem Bender ve Erkan Can gibi birçok ünlü ismin de yer aldığı dizi, merakla beklenen yapımlar arasında.

Başrol oyuncusu Birkan Sokullu, “Umarım seyirciyle buluştuğumuzda onların da çok beğeneceği ve mutlu olacağı bir yapım olur” ifadelerini kullanırken, Esra Bilgiç ise şunları söyledi: “Çok gizem dolu ve karakterlerin hikayelerinin bir araya geldiği, kaderin izlerini taşıyan bir hikaye. Karakterler ilerledikçe birbirleriyle karşılaşacak ve ardından hikaye başlayacak.”

Dizinin konusu ise şöyle; Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiyenin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir…

Ayşe Övür’ün “Zaman kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabından uyarlanan, Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.