Yaban Çiçekleri dizisi tuttu mu beğenildi mi? Yaban Çiçekleri reytingleri ve yorumları nasıl Final..

ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri, izleyicilerden aldığı olumlu yorumlar ve dikkat çeken tanıtım fragmanların ardından ekrana gelen ilk bölümüyle şimdiden ekranların yeni favorisi olmaya aday gibi görünüyor.

Yaban Çiçekleri dizisi tuttu mu beğenildi mi? Yaban Çiçekleri reytingleri ve yorumları nasıl Final..
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

ATV’nin merakla beklenen dizisi Yaban Çiçekleri, izleyicilerle buluştuğu ilk günden itibaren beğeni toplamayı başardı. Peki, dizinin reytingleri ve izleyici yorumları nasıl?

“Yaban Çiçekleri” dizisi, ATV kanalında yayınlanmakta ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Dizide Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora gibi başarılı oyuncular yer almaktadır ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır. 

Dizinin tanıtım fragmanları, yayınlanmasının ardından binlerce kişi tarafından izlenmiş ve sosyal medyada sıkça konuşulan bir konu haline gelmiştir. İzleyicilerin yaptığı yorumların çoğunluğu olumlu yöndedir ve özellikle başrol oyuncularının uyumu ve dizi konusu ilgi çekici bulunmuştur.

Yaban Çiçekleri reytingleri nasıl?

İlk bölümüyle finale sinyal veren Yaban Çiçekleri hiç bir kategoride ilk 10’a giremedi. Bu da dizinin ömrünün kısa olacağını gösteriyor. İşte 25 Mart Pazartesi reytingleri

Dizinin reyting sonuçları için buraya tıklayın

“Yaban Çiçekleri dizisi tuttu mu reytingleri nasıl?”

Yaban Çiçekleri’nin reytingleri maalesef kötü. Ne Total’de ne, AB’de ne de ABC sıralamasında ilk 10’a giremedi. Bu da dizinin tutmadığını gösteriyor.

“Yaban Çiçekleri dizisi izleyici yorumları ne yönde?

İzleyiciler tarafından yapılan yorumlar genellikle olumlu. Özellikle dizinin oyuncu kadrosu ve konusu beğeni toplamaktadır.

* halil babür çok iyi oynuyor ya ağlayacam #YabanCiçekleri

* Gelin de bir sıkıntı var gibi o mu acaba #YabanÇiçekleri

* Çok güzel dizi. Herkes izlesin #yabançiçekeleri

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.