KPSS puanı olana Dışişleri Bakanlığı’nda yüksek maaş ile kariyer fırsatı: İşte kadrolar ve şartlar

Dışişleri Bakanlığı’na bağlı Avrupa Birliği Başkanlığı’nın ilgili kuruluşu olan Türkiye Ulusal Ajansı (UA), 96 kişilik eksikliği karşılamak için sözleşmeli personel ve memur alımı yapıyor.

KPSS puanı olana Dışişleri Bakanlığı’nda yüksek maaş ile kariyer fırsatı: İşte kadrolar ve şartlar
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

Türkiye Ulusal Ajansı, Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren ve Avrupa Birliği Başkanlığı bünyesinde yer alan bir kuruluştur. Ajans, 96 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı ve Memur Alımı yapacak. Bu alımlar için en az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvurabileceklerdir. İşte alımlarla ilgili detaylar ve başvuru şartları:

Dışişleri Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı (UA), personel alımı için başvuruların devam ettiğini duyurdu. Başvurular, KPSS puanı ile yapılacak olup son başvuru tarihi 14 Nisan 2024’tür.

Hangi Pozisyonlarda Personel Alımı Yapılacak?

1 Denetçi
62 Uzman Yardımcısı
1 Avukat
1 Mütercim
18 Büro Personeli
3 Sekreter
3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi
7 Hizmetli (Temizlik Görevlisi)

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan genel ve özel nitelikler aranacak olup, başvuracak adayların “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi” şartlarını taşımaları gerekmektedir. Ayrıca başvuru şartları arasında yaş ve KPSS puanı gibi kriterler bulunmaktadır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular, Türkiye Ulusal Ajansı’nın https://basvuru.ua.gov.tr/ adresli internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Başvurular şahsen veya posta yoluyla kabul edilmeyecektir. Başvuru için son tarih 14 Nisan 2024’tür.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.