27 Aralık Dolunay etkileri | Yüklerden kurtulma zamanı

27 Aralık Yengeç Dolunay etkileri Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını nasıl etkileyecek? 27 Aralık 2023 Çarşamba gecesi saat 03.32’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın burçlara etkileri haberimizde. Dolunay önemli bir enerji salınımını beraberinde getirecek!

27 Aralık Dolunay etkileri | Yüklerden kurtulma zamanı
Yayınlama: 27.12.2023
A+
A-

27 Aralık 2023 Çarşamba yani bugün 03.32’de Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. 2023’ün son günlerine denk gelen Yengeç Dolunay’ı önemli bir enerji salımını beraberinde getirecek. Peki 27 Aralık Dolunay etkileri neler, Dolunay burçları nasıl etkileyecek? Hangi burç 27 Aralık Dolunay’ından daha fazla etkilenece? Yanıtları haberimizin detaylarında… Dolunay etkileriyle 2023’ün başından beri taşıdığımız duygusal yüklerden kurtulacağız ve boşalan olumsuz enerji sonrası Dolunay etkileriyle yeni yıla daha olumlu ve güçlü gireceğiz. 27 Aralık Yengeç Dolunay etkileri  bizi daha hafif hissettirecek. Kalplerimiz açık olacak ve planlarla ilerleyebilir, planlarımıza uyar hale geleceğiz.

Dolunay zamanları görevleri tamamlayabileceğimiz, salıverme zaman anlarıdır!

Dolunaylar, ay döngüsünün sonunda her 29,5 günde bir meydana gelir. Bunlar geçmişi iyileştirebileceğimiz ve görevleri tamamlayabileceğimiz salıverilme anlarıdır. Haziran 2022’de Yengeç burcunda gerçekleşen Yeniay sırasında başlayan hikayeyi bu Dolunay sonlandırıyor. O an yazın ilk yeni ayını yaşıyorduk, şimdi ise kışın ilk yeni ayını paylaşıyoruz. 

2022’deki ay, o zamanlar Koç burcundaki Jüpiter’e açı vererek hassasiyetlerimizi ve duygularımızı artırıyordu. Haziran 2022’deki Yeniay’dan etkilenen projeler ve ilişkiler üzerinde düşünmek, sonuçlandırdığımız ve ele aldığımız hikayelere dair fikir vermesi açısından çok önemlidir. Yıl sonundan önce ele alıp çözmemiz gereken, yinelenen temalar ve senaryolar olabilir.

Dolunay’ın etkileriyle olumsuz hislerden ve hayal kırıklıklarından kurtulabiliriz

Bugünkü Dolunay, birden fazla gezegen ve bir asteroitin devreye girmesiyle duygularımızı artırabilir ve barındırdığımız olumsuz hislerden veya hayal kırıklıklarından kurtulabiliriz. Bu enerji hem gözyaşı hem de kahkaha getirecek.

Yengeç Dolunay’ını daha iyiye dönüşmek için bir fırsat olarak değerlendirin

Yengeç Dolunay’ı, kalbimizdeki güçlü duyguyu, hayatlarımızı daha iyiye dönüştürmek için bir katalizör olarak kullanmanın zamanıdır. Bu dönemin enerjisinin iniş çıkışlı olduğunu ve tutarlı olmadığını görebiliriz, ancak şaşırtıcı çıkarım şu ki bakış açılarımızı değiştiriyoruz. Belirli durumlara veya ilişkilere tutunmak istesek de kırgınlık beslememek daha iyidir çünkü onları bırakmak, hayatımızda anlamlı olan diğer şeylere daha fazla yer tutabilmemizi sağlayacaktır.

Yengeç Dolunay’ı bugün kalbimizden büyük bir yükü kaldırarak bizi 2024’e taşıyacak

Bu dolunay, omuzlarımızdan ve kalbimizden büyük bir yük kalkmış gibi hissederek 2024’e yeni bir başlangıç ​​yapmamızı sağlayacak . Bu nedenle bu dönemi, son 18 aydır zihnimizde biriken tüm duygulardan uzaklaşmak için kullanmak bizim için önemli. Daha akıllıyız ve kendimizi daha tatminkar ve bizi geride tutan bağlardan özgür kılabiliriz.

Gelelim 27 Aralık Yengeç Dolunay etkileri Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını nasıl etkileyecek? sorusunun yanıtlarına…

Koç burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Koç burcunu “aile içi bir mesele” etrafında “duygusal bir değişime” neden olabilecek şekilde etkileyecek. Bu ayki Yengeç burcundaki Dolunay’ın yoğunluğu sayesinde evinizi ve ailenizi şimdi büyük bir şekilde kutlamayı seçebilir veya geleneksel türden çok farklı bir yaşam tarzı ve aile biriminin çekiciliğine kapılmış hissedebilirsiniz. Dolunay’ın ışınları altında olaylar aşırı hissedilebilir; bu nedenle, şu anda ana motivasyonunuz aile sevgisiyse sesi yükseltin, ancak son zamanlarda akrabalarınızla çok fazla zaman geçirmek enerjinizi tükettiyse dramayı azaltın. Artık bir zirveye ulaşma veya kapanışı bulma hissi var, bunun bir son olması gerekmiyor; bu sadece evinizde, ailenizde veya yaşam düzenlemelerinizde farklı bir aşamaya geçme zamanının geldiğinin sinyalini verebilir.

Boğa burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Boğa burcunu sosyal ilişkiler alanında etkileyecek. Komşularınız veya kardeşleriniz bu ayki Dolunay’ın odak noktası olabilir. Hem yerel hem de sözlü bir sorun, büyük olasılıkla bir ev veya aile durumu etrafında doruğa ulaşabilir ve bir sonuca varabilir. Alternatif olarak, bir seyahat sorunu da olabilir; bu nedenle kullandığınız veya sahip olduğunuz araçları iyice kontrol edin ve toplu taşıma araçlarının tarifelerini ve biletlerini iki kez kontrol edin. Ayrıca, özellikle son zamanlarda duyulmadığınızı veya görmezden gelindiğinizi hissediyorsanız, fikrinizi söylemek için de iyi bir zamandır. Bu Dolunay’ın etrafındaki yoğun duygu, bir şeyleri inşa etmek veya yıkmak için kullanılabilir, bu nedenle şu anda karşılaştığınız her durumda şefkatli ve şefkatli olmayı hedefleyin.

İkizler burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı İkizler burcunu parasal alanda etkileyecek. Bu ayki Dolunay’da para ve en çok değer verdiğiniz şeyler ön planda. Aralık yılın masraflı bir dönemi olduğundan, bütçenizi aşırı harcama ve kırma eğilimi daha olasıdır, ancak gerçek bağlantılar, arkadaşlık satın almakla veya ne kadar harcadığınız nedeniyle daha değerli veya değerli görülmekle ilgili değildir. Arkadaşlarınız ve ailenizle artık gerçekten önemli olan düşüncedir, bu nedenle yılbaşı hediye planlarınızı yaratıcı ve kişisel hale getirin. Ev yapımı veya el yapımı yiyecekler, önemsediğinizi göstermenize olanak tanırken aynı zamanda finansal konfor bölgenizi de korumanıza olanak tanır.

Yengeç burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Yengeç burcunda gerçekleştiğinden Yengeçleri diğer burçlardan çok daha fazla etkileyecek. Ay tarafından yönetildiğiniz için onun çekimini 7/24 çoğundan daha fazla hissedeceksiniz, dolayısıyla kendi burcunuzda bir Dolunay bu ay küçük bir erimeye neden olabilir. Herkesin kalbini ve ev hayatını mutlu tutmaya çalışan kişi sizsiniz, ancak yılın bu son Dolunayı, özellikle çabalarınızın gerçekten takdir edilmediğini düşünüyorsanız, sizi zirveye taşıyacak bir aşırı Ay yükü başlatabilir. Bir nefes alın ve bana biraz zaman ayırın. Yeniden toplanın ve rahatlayın, herhangi bir önemli görevi tamamlamak için biraz yardım alın, ardından önünüzdeki ışıltılı Yeni Yıla hazırlanmanız için el ele beklenmekte ısrar edin.

Aslan burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Aslan burçlarını ruhsal alanda etkileyecek. Partinin hayatı ve ruhu olmayı seviyorsunuz ancak bu Dolunay sizi daha düşünceli bir ruh halinde bulabilir, muhtemelen biraz daha fazla yalnız zamana ve normalden daha fazla kişisel alana ihtiyaç duyabilir. Bu Ay zirvedeyken kendinizi ekstra hassas ve savunmasız hissedebileceğinizden, düşüncelerinizi düzene sokmak ve bazı önemli duygusal öz-beslemeler yapmak için iyi bir zaman. Geçtiğimiz altı ay boyunca bastırdığınız her ne varsa, ister tek başınıza ister yakın arkadaşlarınızın ve ailenizin yardımı ve ilgisiyle olsun, bir çıkışa ihtiyaç duyabilir. Rüyalarınız artık canlı ve açıklayıcı olabilir ve aynı zamanda ifade edilmemiş duyguları sisteminizden atmanıza yardımcı olacak tedavi edici olabilir.

Başak burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Başak burcunu aile ve yakın çevre alanında etkileyecek. Arkadaşlarla, özellikle de gerçek ailenizden çok aile gibi hisseden arkadaşlarla bağlantı kurmak, Aralık ayının Dolunay ışınları altında vurgulanıyor. Ayrıca bir takım hedefinin tamamlanmasını da kutlayabilirsiniz. Öte yandan, alışkanlıktan dolayı devam etme eğiliminde olduğunuz veya korkudan tutunduğunuz insanları veya eğlenceleri bırakmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Eski görüşleriniz ve fikirleriniz, hatta mevcut hayalleriniz ve arzularınız bile artık değişebilir. Önümüzdeki aylarda kendinizi yeni temaslarla, daha çok benzer düşüncelere sahip ruhlarla ve dünyanın nasıl daha iyi bir yer olabileceğine ve bunun gerçekleşmesine nasıl yardımcı olabileceğinize dair bir vizyonla uyumlu hale getirme özgürlüğüne sahip olmak isteyebilirsiniz.

Terazi burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Terazi burcunu kariyer ve iş alanında etkileyecek. Bu ay Dolunay tedavisini alan kariyerinizdir. İş rolünüzün sizi kamuoyunun gözüne soktuğunu veya işyerinde daha fazla öne çıktığınızı fark edebilirsiniz. Bu, telaşlı ve üretken bir 2023’ün ardından iş ‘ailenizi’ birleştirmek için şenlikli bir ekip toplantısı başlatmış olmanız olabilir. Alternatif olarak, kariyer oyununuzun zirvesinde olduğunuzu hissedebilir ve uzun bir süre için başka bir yere taşınmaya karar verebilirsiniz. terfi etmek ya da sadece sizi ve başkalarını da besleyen tamamen farklı bir şeyi denemek istediğinizi. İlgili, paylaşımcı bir çalışma ortamı artık sizin için daha da çekici.

Akrep burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Akrep burçlarını yaşam alanlarında büyük değişimler olarak etkileyecek.Hayat, bu ayki Dolunay’ın ışınları altında zirveye ulaşmış gibi hissedilebilir. Başarılı bir ev taşıma işlemi gerçekleştirebilir veya yalnızca yaşam alanınızla ilgili değil, kendinizle ilgili duygularınızı dönüştürecek bir yenileme işini tamamlayabilirsiniz. Uzun vadeli bir proje, belki de bir yazma hedefi veya vlog, son birkaç ayda onu besleme şekliniz sayesinde meyvelerini verebilir. Bu Dolunay ruhsal tarafınızı da iyi bir şekilde tetikleyebilir, böylece hayatın maddi şeyleri hakkında daha az endişelenir ve daha çok duygusal bakım ve paylaşıma yönelirsiniz. Yasal bir sorun çözülebilir ya da tam olarak belirleyemediğiniz bir huzursuzluk düzelmiş gibi görünebilir, böylece dünyadaki yerinizi bulduğunuzu ve ‘ev’in daha çok bir kavram olduğunu hissedebilirsiniz. gerçekte nerede yaşadığınızla ilgili değil.

Yay burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Yay burçlarını mali alanda etkileyecek. Şu anda hayatınızda, büyük olasılıkla ortak mali sorumlulukları paylaştığınız veya paylaşmak istediğiniz bir ev veya aile durumuyla bağlantılı bir şeyi dönüştürmeye ihtiyaç var. Büyük bir satın alma işlemi yapmak veya borcunuzu ödemek için borç vermeniz veya borç almanız gerekebilir. belki bir ev satın almak veya şu anda yaşadığınız yeri dönüştürmek için. Bu Dolunay derinlere iniyor, dolayısıyla yüzeysel hiçbir şey artık işe yaramayacak ve dürüstlük, güven ve samimiyet, özellikle yakınlığın söz konusu olduğu tüm etkileşimlerinizde en iyi politikalarınızdır.  Rahatlamak için tutunduğunuz bir şeye veya birine tutunmayı bırakmanız gerekebilir. Her ne kadar bırakmak ilk başta korkutucu gelse de, sonuçta deneyim özgürleştirici olacaktır.

Oğlak burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Oğlak burçlarını ilişki ve aşk alanlarında etkileyecek. İlişkiler sizi yükseltebilir veya aşağıya çekebilir ve bu ayki Dolunay’ın ortaklık bölgenizdeki yoğunluğu altında işler her iki yönde de gidebilir. Bu kadar güçlü bir duygusal enerjiyle, bir irtibat görevlisi olabilir, şimdiye kadar yalnızca uzaktan hayranlık duyduğunuz birine sevginizi ifade edebilir veya düşündüğünüz kadar uygun olmadığınızı fark edip karar verebilirsiniz. ayrı yollara gidin. Yakın bağlantılar, eğer işler senkronize değilse, bazı küçük ayarlamalara ve yeniden dengelemeye ihtiyaç duyabilir. Bu Dolunay aynı zamanda uzun süredir devam eden rakipler veya düşmanlarla içgörü ve kapanış da getirebilir.

Kova burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Kova burçlarını sağlık alanında etkileyecek.Bu ayki Dolunay’ın ışınları altında devam eden bir sağlık meselesini ele alabilirsiniz.  Yiyecek ve beslenme sorunları ortaya çıkabilir ve eğer bir kilo verme programına başlamak istiyorsanız, Ay dolunaydan hemen sonra başlamak için iyi bir zamandır. Artık daha iyi çalışma yolları ya da tamamen yeni ve daha tatmin edici bir rol bulmak da ortaya çıkabilir. Bu, sıkıcı bir rutine ara vermeniz gerektiğini vurgulayabilir; bu nedenle bunalmak veya aşırı duygusal olmak yerine, bir süreliğine uzaklaşmayı ve ciddi bir kişisel bakım ve beslenmeyle kendinizi şımartmayı hedefleyin.

Balık burcu 27 Aralık Dolunay etkileri

27 Aralık Yengeç Dolunay’ı Balık burçlarını aşk ve aile içi işlerde etkileyecek. Son zamanlarda bir aşk ilişkisi geliştirmek veya bebek sahibi olmaya çalışmak da dahil olmak üzere herhangi bir yaratıcı girişim üzerinde çalışıyorsanız, artık olumlu sonuçlar görebilirsiniz. Sizin için bu Dolunay tamamen eğlenmekle ilgili, ancak bu Ay’ın etrafında artan duygular olduğundan sınırlara dikkat edin ve romantik, yaratıcı veya finansal bir taahhütle anın sıcağına kapılıp gitmekten kaçının. Bu Dolunay, Yeni Yıla temiz bir sayfa açabilmeniz için 2023’ün sonunda fazlalıkları arkanızda bırakmanızı öneriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.