2024 Türkiye’nin girişimcileri yarışması başlıyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve TEB ortaklığı tarafından düzenlenen 2024 Türkiye’nin Girişimcileri yarışması başlıyor. İki ana daldan oluşan yarışmanın sonuçları Türkiye Innovation Week 2024’te yapılan etkinlikte belli olacak.

2024 Türkiye’nin girişimcileri yarışması başlıyor!
Yayınlama: 19.08.2024
Düzenleme: 19.08.2024 15:46
A+
A-

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) iş birliğiyle düzenlenen “2024 Türkiye’nin Girişimcileri Yarışması” ülkemizde girişimcilik ekosistemini desteklemeye yönelik olarak 2015 yılından bu yana gerçekleştiriliyor. Teknoloji girişimcilerini destekleyen TİM-TEB Girişim Evi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen yarışma, bu yıl iki ana kategoride düzenleniyor.

Birinci kategori, “TİM-TEB Girişim Evi Girişimcileri Yarışması” olarak belirlendi; “En Hızlı Büyüyen Girişimci” ve “En Fazla Ülkeye İhracat Yapan Girişimci” dallarında ödüller verilecek. İkinci kategori ise “Türkiye Geneli Girişimcilik Yarışması” adı altında düzenleniyor ve bu kategoride “Hedefim Küresel Başarı,” “Kadın Teknoloji Girişimcisi,” “Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Girişimci” ve “Genç Girişimci” ödülleri sahiplerini bulacak.

2015 yılından bu yana kurulmuş tüm teknoloji girişimlerine açık olan yarışma, girişimcilik ekosistemine katkı sağlamayı ve teknoloji alanında faaliyet gösteren start-up veya firmaların gelişimini desteklemeyi hedefliyor.

Yarışmanın jüri değerlendirmesi Ekim 2024’te yapılacak, sonuçlar ise Türkiye İnovasyon Haftası 2024 etkinliğinde açıklanacak. Yarışmanın detaylarına Türkiye İhracatçılar Meclisi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.