Kasım aylık burç yorumları | Yüksek stres ve türbülansa hazır olun!

Kasım 2023 aylık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Kasım ayında hangi burcu ne bekliyor, Kasım 2023 aylık burç yorumlarına göre bu ayın aşk, ilişki, iş, para, kariyer ve sağlık falı ne diyor? Aylık burç yorumların göre Kasım ayının en şanslı ve şanssız burçları ne?

Kasım aylık burç yorumları | Yüksek stres ve türbülansa hazır olun!
Yayınlama: 31.10.2023
A+
A-

Kasım ayı geldi çattı! Yıl sonunun hızla yaklaştığı Kasım ayında hangi burcu ne bekliyor? 2023 Kasım aylık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için hangi uyarılar ve müjdeler saklıyor? Kasım ayının ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık falında en şansılı burçları ile Kasım ayının en şansız burçları hangileri haberimizde. Peki Kasım 2023’te aylık burç yorumlarını hangi gökyüzü olayları etkileyecek? Bu ay gökyüzünde gezegenlerin kombinasyonları bize ne mesaj gönderiyor? Hepsi ve daha fazlası 2023 Kasım aylık burç yorumlarında!

Hadi başlıyoruz…

Kasım ayı aşk falında romantizm diyor!

Yoğun Akrep sezonunun sonu ve güneşin macera dolu Yay burcuna girişi anlamına gelen Kasım 2023’e hoş geldiniz. Stres ve türbülans bu ayla birlikte gelebilir.

İşte Kasım ayında hayatta kalma rehberiniz. 

Zodyak disiplincisi Satürn ileri harekete geçtiğinde arzularınızı eyleme geçirmeli veya onların sönüp gitmesini izlemelisiniz. Aşkın hükümdarı Venüs’ün Terazi burcuna gelmesi, tatil planları yapmanın stresine rağmen bu ayı romantik bir ay haline getiriyor. 

Kasım ayında pişman olacağınız şeyler söylemekten kaçının

Merkür Yay burcuna girdiğinde kaba davranmamaya dikkat edin. Bu geçiş kendimizi savunmamıza ve iddialı hareket etmemize yardımcı olabileceği gibi pişman olacağımız şeyler söylememize de neden olabilir. Akrep burcundaki yeni ay, okçu yönetimi devralmadan önce size ürkütücü sezonu kutlamak için son bir şans verir ve başkalarından alışveriş yapmak zorunda kalmadan önce kendinize bir güzellik hediyesi ısmarlamanızı öneririz . Güneş Yay burcuna girdiğinde  sosyal takviminizin meşgul olmasını bekleyin. 

Kasım ayı İkizler burcundaki Dolunay ile sona erecek

Ay, savaşçı Mars’ın gürültülü Yay burcuna girmesi ve İkizler burcundaki dolunay ile sona eriyor; bu geçişler, Kasım ayının son hafta sonunu işaret ediyor ve bu da tükenmişliğin reçetesi. Tüm ay boyunca kişisel bakım uygulamaya devam etmek gibi, uykuda da program yapmak bir zorunluluktur.

Kasım 2023 aylık burç yorumlarına genel bir bakış…

Kasım ayı epik boyutlarda bir eğlenceye işaret ediyor, ancak yalnızca Satürn ileri gittiğinde plakaya adım atabilir ve sevdiğiniz birine saldırmadan ateşli Yay burcunu (gerçek haliyle tartışmalarla birlikte gelir) atlatabilirseniz. Aşk. 

Son beş aydır zodyakın kural koyucusu Satürn geri hareketteydi. Sonuç olarak sanki öğretmen sınıftan çıkmış gibi oluyor. Bir arkadaşınıza arkadaştan daha fazlası olmasını istemekten işinizi bırakmayı düşünmeye kadar fantezilerle zihninizin çılgına dönmesine izin veriyorsunuz. Ancak artık katı gezegen 4 Kasım Cumartesi günü Balık burcunda ileri hareket ettiğine göre, paranızı ağzınızın olduğu yere koymalısınız. Kusura bakmayın ama devam edin ve harekete geçin ya da bazı hayallerin sadece hayal olarak kalmasına izin vermeye hazır olun. 

8 Kasım Çarşamba , aşk gezegeni romantik Venüs’ün ev burcu Terazi’ye girerek sıcak seksi samimi aşkla birleştirmesiyle herkesin aşk hayatı yıldız gücüne kavuşuyor . Oh, takıldığın o kişiye aşık olmaya çalışmıyor muydun? Duyguları yakalarsanız şaşırmayın. Uzun süreli ilişkiler içinde olanlar için bu, iyimser düşündüğünüzü ve bardağın yarısının dolu olduğunu gösterir. Partnerinizi ihmal ettiğinizi veya onun ne kadar muhteşem olduğunu unuttuğunuzu fark edebilirsiniz. Ve elbette, bu geçişin avantajlarından yararlanmak için sevgili olmanıza veya eş olmanıza gerek yok. Venüs her türlü sevgiyi yönetiyor, dolayısıyla bu dönemde kendimizi arkadaşlara daha yakın hissediyoruz. Yoksa bu kişi bir arkadaştan daha fazlası mı oluyor? Üzgünüz, Venüs kötü bir etki yaratabilir. 

9 Kasım Perşembe günü konuşkan Merkür cesur Yay burcuna giriyor ve bu herkesin kendini göstermesine yardımcı oluyor. Sonuç olarak, işyerinde kendinizi savunmanız ve IG’nize yorum yapan trolleri engellemeniz daha kolaydır . Ancak kötü bir günde, bu geçiş kendinizi bazı sert gerçekleri paylaşmaya hazır hissetmenizi sağlar. Dramaya değer mi? Daha sonra pişman olacağınız bir şey söyleme konusunda dikkatli olun.

Akrep burcuna yeni ay getiren 13 Kasım Pazartesi haftası , ayın bu evresi özgünlükle ilişkilendirildiğinden, bunu yapmak için harika bir zamandır.  Dönüştürücü Akrep makyajı sevdiğinden, bu özellikle farklı bir saç rengi denemek veya kendinize piercing yaptırmak gibi güzellik görünümleri için geçerlidir . 

Güneş 22 Kasım Çarşamba günü ateş burcu Yay’a geçiyor . Yay, macera ve seyahatin burcudur , bu nedenle bazı okuyucular ailelerini görmek için sabırsızlanıyor, bazıları ise bunu düşünürken bile strese giriyor. Yılın bu zamanında çok fazla baskı var. Bazı insanlar kendilerini yalnız hisseder, bazıları ise bunalmış hisseder. Bu nedenle Yay mevsimi her zaman sınırları koruma egzersizidir. Bu aynı zamanda sizi seçtiğiniz ailenizle bağlantıda kalmaya (fiziksel olarak onlarla olamıyorsanız) ve ekstra kişisel bakım yapmaya teşvik eden oldukça sosyal bir işarettir. 

Eğer Merkür’ün bu ayın başlarındaki hareketleri sizi yanlış bir şey söylemeniz konusunda uyardıysa, 24 Kasım Cuma günü savaşçı Mars ateşli ateş burcuna girdiğinde , bu geçiş bazı kelimelerin değişeceğini gösterir, ancak bazen insanların neye ihtiyaç duyduğunu bilirsiniz. gerçeği duymak için. Bu hafta sonuna başka bir stresli kozmik olay damgasını vurdu. 27 Kasım Pazartesi günü drama kraliçesi İkizler burcunda potansiyel olarak kaygı uyandıran bir dolunay var . Birçoğumuz bu sefer işe geri dönmek zorunda olsak da, eğer yapabiliyorsanız, lütfen dinlenmeye yetişin. Kasım ayının güneş burcunuz için neler sakladığını görmek için okumaya devam edin. 

Kasım ayında tüm burçlar bu tarihlere aman dikkat!

Burcunuz ne olursa olsun, bu ay dikkat etmeniz gereken önemli tarihler şunlardır:

4 Kasım Cumartesi : Satürn Balık burcuna geçiyor

8 Kasım Çarşamba : Venüs Terazi burcuna giriyor

9 Kasım Perşembe : Merkür Yay burcuna giriyor

13 Kasım Pazartesi : Yeniay Akrep burcuna giriyor

22 Kasım Çarşamba : Güneş Yay burcuna giriyor 

24 Kasım Cuma: Mars giriyor

27 Kasım Pazartesi: kizler burcunda dolunay

Kasım 2023 aylık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık herkes burada mı?

Koç aylık burç yorumu

Kasım ayı ticari marka güveninizi geliştirmenizi teşvik ediyor Koç. Satürn’ün geri hareketi sona erdiğinde, “rüyayı” hayalinizdeki hedeften gerçeğe dönüştürerek çıkarmaya motive olursunuz. İlişkiler Venüs’ün Terazi burcunda olmasıyla ön plana çıkar ve güveni ve açıklığı artırır. Akrep yeni ayı samimiyeti öne çıkarır; Arzularınızı özgün bir şekilde ilettiğinizden emin olun. Merkür Yay burcundayken kibirli sözlerden sakının, ancak kendinizi savunmaktan da çekinmeyin. Yay mevsimi aile, seyahat ve parayla ilgili strese yol açabilir, ancak unutmayın, hiçbir şeye inanmak zorunda değilsiniz ve her şeyden vazgeçebilirsiniz. Mars Yay burcuna girerken akrabalarınızı görüyorsanız, toplantılar sırasında tartışmalarınızı akıllıca seçin. Yıldızlar bir kez daha dramaya aç. 

Boğa aylık burç yorumu

Yıldızlar gerçekten destansı bir Kasım ayı geçirmenizi istiyor Boğa, ama almak için vermelisiniz. Vermek derken ertelemeyi bırakmayı kastediyoruz. Bu, yoğun bir görüşme yapmanız gerektiği anlamına gelebilir, ancak biz size inanıyoruz. Satürn geri gidişini bitirdikten sonra sosyal çevrenizdeki değişimlere hazırlanın. Sahte arkadaşlardan vazgeçin ve arkanıza bakmaya cesaret etmeyin. Yıldızlar size sert bir şekilde ayaklarınızı sürüklemeniz konusunda sesleniyor olsa da, aynı zamanda size her zaman en sert eleştirmeniniz olduğunuzu da hatırlatır. Bu ay hafiflemeyi ve kendinize iyi davranmayı unutmayın. Bu kozmik görevin bir kısmı her türlü cinselliğin geçerli olduğunu hatırlamayı içerir. Olmadığınız biri olmaya çalışmayın.  Kimseyi kandıramayacaksın ve bu seni mutlu etmeyecek. 

İkizler aylık burç yorumu

Kasım ayı, ilişkilerinizde büyüme görmeye devam etmek istiyorsanız (potansiyel iş başarılarından bahsetmeye bile gerek yok), dinleme ve kendinizi savunma arasında denge kurmanız konusunda size meydan okuyor. Kendinizi genellikle Enerji Veren Tavşan gibi hissetmenize rağmen (unutmayın, zodyakın sosyal kelebeğisiniz) dinlenme üretkenliği artırırken, yıldızlar uykunun önemini vurguluyor. Bize güvenin İkizler. Sizi korkutmak istemem ama bu ay kişisel bakım ve dinlenmeyi sonuna kadar açık tutmak isteyeceksiniz. Tatil günlerinde ve sağlığa öncelik vermeniz gerekiyor. Bir dizi sosyal etkinlik arasında, kişisel kesintilerinizin bir kısmını ayırın. Yay mevsiminde hayatta kalmanın anahtarı, kendinize öncelik vermektir (gösteriş, değil mi?), bu da güvene yol açacaktır (ki her zaman daha fazlasını istersiniz). 

Yengeç aylık burç yorumu

Kasım sizden gerçeğinizi onurlandırmanızı istiyor. Bu, özellikle sizin gibi mutlu bir ev hayatından yararlanan biri için yılın zor bir zamanı olabilir. Şu anda arkadaş grubunuzda bazı değişiklikler yaşıyor olabilirsiniz (bunun için geçen ayki güneş tutulmasını bile suçlayamazsınız). Hayatınızın sakin bir temele sahip olduğunu hissettiğinizde, bu sizin için yaşam alanınızdır, tatilleri nasıl halledeceğinizi bulmak bile çok daha kolay hale gelir. Neyse ki, tanrıların habercisi Merkür’ün biraz yardımıyla zorlu konularda ilerlemenizi sağlayacak kelimeleri buluyorsunuz.  Ayrıca, bu ay mümkün olduğunca fazla kişisel bakım uygulamak için astrologların onayladığı bir mazeretiniz var. 

Aslan aylık burç yorumu

Bu ayki en zorlu göreviniz Aslan, sınırlarınızı korumak. Ama işte size bazı eğlenceli haberler: Katı Satürn ileri hareket ettiğinde, kendinizi yalnızca aşkta şanslı hissetmiyorsunuz, aynı zamanda mümkün olduğu kadar kibirli olmak için kozmik izniniz de var. Her şey, Yay mevsiminin yoğunluğuna zarar görmeden dayanmak için yeterince kişisel bakım uygulamanızı sağlamakla ilgilidir. November, arkadaşlarla eğlenmenin ve hafif dedikoduların tadını çıkarmanın sorun olmadığını, ancak tatil stresini kontrol etmeye yardımcı olmak için sosyal medyaya ara vermenin daha iyi olduğunu söylüyor. Çünkü sevgili aslan, eğer kendine dikkat etmezsen ve bir kaçış planı yapmazsan ayın son hafta sonu zorlu geçecek. 

Başak aylık burç yorumu

Tatil dramasıyla ilgili tüm uyarılara rağmen Kasım ayı pek çok hoş haber getiriyor Terazi. Örneğin, ekonomiyle ilgili tüm olağan uyarı etiketlerimizi göz önünde bulundurursak, Venüs’ün hamleleri sayesinde bu ay, işiniz, cüzdanınız veya yaratıcı yan projeniz için mükemmel bir ay olabilir. Satürn gerilemesini bitirdiğinde kırgınlığı bırakmalısınız. Sınırlarınızı korumak ve modası geçmiş (ve ağır) negatif enerjiye tutunmak çok farklı şeylerdir. November, ikisi arasındaki farkı bulmanız konusunda ısrar ediyor. Ayrıca, insanları memnun etmeyeceğinize söz verdiğiniz sürece bu ay size huzur var.

Terazi aylık burç yorumu

Yıldızlar kendinize iyi davranmanız konusunda ısrar ediyor Terazi. Kabul et. Hayalini kurduğunuz bir güzellik bakımı veya sağlıklı yaşam ritüeli var. Satürn ileri gittiğinde, katı gezegen sizi en iyi anlamda çağırır ve sizi dalmaya teşvik eder. Saç dönüşümü veya yeni dövme muhteşem görünecek. Herkes Kasım ayının sonunun stresli olabileceği konusunda uyarılırken, açıkçası bu sizin için çok güzel bir ay. Bu büyük ölçüde yönetici gezegeniniz Venüs’ün burcunuza gelmesi, sizi sevgiyle, güzellikle ve (astrolojinin ekonomiyi telafi edemeyeceğini unutmayın) bollukla kutsaması sayesindedir. Ama bu bir zihniyet Terazi, bu yüzden bu ay sevginiz konusunda eksik olmayın. 

Akrep aylık burç yorumu

Bu ay senin mevsimin bitiyor ve Yay burcunun mevsimi başlıyor Akrep, ama endişelenme. Sıkılmayacaksınız (her ne kadar ay sonunda stres seviyeleri yükseldiğinde, sıkılmayı dilersiniz). Satürn Kasım ayının başlarında ileri hareket ediyor ve sizden bir durumu fazla düşünmemenizi istiyor. Dünya size kaygı duymanız için yeterince geçerli nedenler verecektir; kimsenin bunları kendi başına bulmasına yardım etmiyorsun. Burcunuzdaki yeni ay sizi temel kaltaklığınıza adım atmaya teşvik ediyor; Balkabağı baharatında sizin bile hayal kurabileceğinizi kimseye söylemeyeceğiz. Ayın sonu biraz streslidir, ancak zamanınızı nasıl geçirmek istediğiniz konusunda dürüst ve doğrudan davranırsanız sorun olmaz. Temel bir tarafın olabilir ama sen güçlü bir burçsun Akrep.

Yay aylık burç yorumu

Sezonunuz bu ay başlıyor Yay – mutlu güneş dönüşü. Akrep’e Kasım ayını da kendi zamanınız olarak değerlendirdiğinizi söylemeyeceğiz. Şükran Günü ve olası tatil seyahatleri ve akrabalarla kaynaşma sizin mevsiminizde meydana geldiğinden stresli olabilir. Ancak seçtiğiniz ailenizin oluşturduğunuz destek sistemi sayesinde çok mükemmel zaman geçireceksiniz (bu arada iyi iş çıkardınız). Sezonunuz, baştan çıkarıcı Mars’tan gelen hediyelerle (evet, seks hayatınız için iyi bir haber anlamına geliyor) ve tam da gereken miktarda sefahatin olduğu bir dolunayla başlıyor. Tek yapmanız gereken, sizi geride tutan bir korkudan kurtulmak. 

Oğlak aylık burç yorumu

Tatil yaklaştıkça rutininiz değişecek ve potansiyel olarak strese neden olacak. Oğlak burcu, bir programın var ve bundan hoşlanıyorsun. Kasım kendini düşünmeye teşvik ediyor; Satürn’ün gerilemesi nedeniyle sevdiğiniz birine karşı kırgınlık beslediniz ve artık bunu bırakmanın zamanı geldi. Duyguları adlandırmak onların gücünü azaltır Oğlak, bu nedenle bu ay sizi, duygularınızı ifade etmenize ve onları kafanızdan atmanıza yardımcı olmak için sanata dalmaya teşvik ediyor. Ekonomimizin durumuyla ilgili tüm uyarıları göz önünde bulundurarak, Venüs’ün 10. Evinize geçişi, potansiyel mali veya övgü kazanımları için bir fırsat sunuyor. Mars asabi Yay burcuna geçerken kendinizi endişeli hissedebilirsiniz, bu nedenle uykuya zaman ayırmayı unutmayın. 

Kova aylık burç yorumu

Her şeyi bilmediğinizi kabul ederseniz, bu ay, uzun zamandır peşinde olduğunuz bir şeye kavuşacaksınız: Kova. Her zaman kalbini cebine koyan biri değilsin ama November, sana yakın olan birine nasıl hissettiğini söylemen için yalvarıyor. Tatil yaklaşıyor ve herkes alabileceği tüm sevgiyi kullanabilir. Sen de dahil.  İstemediğiniz hiçbir şeyi kutlamak zorunda kalmasanız da, bu ay güvendiğiniz arkadaşlarınızla veya seçilmiş ailenizle bir araya gelmeye çalışın. Stresi tek başınıza atmaya çalışırsanız, siz bile bir hüsrana yakalanabilirsiniz. 

Balık aylık burç yorumu

Balık burcu, yıldızlar sizden bu ay cesur olmanızı istiyor ve işte size bir ipucu: Cesur olmak, pişmanlık duymadan kendiniz olmanız anlamına gelir. Cinsel fantezilerden tatili nasıl geçirmek istediğinize kadar arzularınız konusunda dürüst olun. Bunu yapabilirseniz Kasım ayı, kesinlikle arkadaşlarınızı ve seçtiğiniz aileniz olarak düşündüğünüz kişileri içeren aşk hayatınız için epik bir yıl gibi görünüyor. Ayrıca arzulandığınızı, sevildiğinizi ve çok havalı olduğunuzu da kabul etmeniz istenir. Son bir şey? Ay sonunda mutlaka dinlenmeye zaman ayırın. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.