1000 Yatırım Holding-BINHO arz talep toplamaya dahil olan bankalar ve aracı kurumların tam listesi

Bu haftanın ilk halka arzı olan 1000 Yatırım Holding-BINHO halka arz talep toplama aracı kurumları listesi yayınlandı. BIHO halka arz hangi bankalarda var? sorusunun yanıtını arayan yatırımcılar için BINHO halka arz talep toplama aracı kurumlar ve bankaların tam listesi haberimizde.

1000 Yatırım Holding-BINHO arz talep toplamaya dahil olan bankalar ve aracı kurumların tam listesi
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-

1000 Yatırım Holding-BINHA Teknoloji halka arzı hisse senedi yatırımcılarını heyecanlandırdı. 14-15 Kasım’da halka arz talep toplama sürecinin başlayacağı 1000 Yatırım Holding-BINHO halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar şimdiden BINHO halka arz talep toplama aracı kurumlar listesini merak ediyor. İşte BINHO halka arz aracı kurumları tam listesi ise BINHO  halka arza dahil olan bankaların tam listesi…

1000 Yatırım Holding-BINHO halka arza dahil olan bankalar ve aracı kurumların tam listesi

1000 Yatırım Holding-BINHO halka arz aracı kurumlar ve halka arz talep toplamaya dahil olan bankaların alfabetik sırayla tam listesi şöyle:

Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, TEB, QNB Finansbank, Denizbank, Kuveyt Türk, Burgan Bank başta olmak üzere tüm aracı kurumlar ve bankalar BINHO halka arzına katılacak.

BINHO halka arzı borsada satış yöntemiyle yapılacak

1000 Yatırım Holding-BINHO halka arzı tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile yapılacağından, tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım yapmak mümkün olacak. 

BINHO halka arz hisse talep toplama saatleri

BINHO halka arz talep toplama tarihleri olan 14-15 Kasım’da hisse senedi alımı sadece saat 10.30-13.00 arasında yapılabilecek. 

1000 Yatırım Holding halka arz hisse kodu ne, BINHO hisse nasıl alınır?

Halka arzda talep girişleri, halka arz sekmesinden değil; normal hisse alır gibi hisse menüsünden BINHO kodlu hisse seçilerek alış emri girilerek yapılabilecek.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.