10 yıllık evliliği tek celsede biten Buse Terim’den ilk açıklama geldi

İş insanı Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim, 2014 yılından bu yana süren evliliklerini bugün tek bir duruşmada resmi olarak sonlandırdılar.

10 yıllık evliliği tek celsede biten Buse Terim’den ilk açıklama geldi
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

Ünlü futbol teknik direktörü Fatih Terim’in kızı olan Buse Terim, uzun süredir devam eden evliliğini sonlandırdı. Boşanmanın ardından Buse Terim sessizliğini bozdu ve konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

10 yıllık evlilik tek celsede bitti

Ünlü futbol teknik direktörü Fatih Terim’in kızı olan Buse Terim, uzun süredir devam eden evliliğini sonlandırdı. İstanbul’daki bir aile mahkemesinde görülen dava sonucunda, “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” nedeniyle anlaşmalı olarak boşandılar. On yıl süren bu birlikteliğin son bulmasıyla Buse Terim, yaşananlar hakkında ilk kez konuştu.

“Kızlarımız daima önceliğimiz olacak”

Sosyal medya üzerinden duygularını paylaşan Terim, “Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Seçil Erzan olayında gündeme gelmişti

Geçmişte yaşanan bir dava sürecinde, Terim ve Bahçekapılı çiftinin isimleri Seçil Erzan ile ilgili bir olayda anılmıştı. Buse Terim, vadeli hesabındaki 190 bin doları Erzan’a aktardığını belirtmiş, Volkan Bahçekapılı ise verilen bu büyük meblağı sadece Erzan’ın banka şube müdürü pozisyonunda olması sebebiyle güvenerek verdiğini ifade etmiş ve bu konuda mağduriyetini dile getirmişti.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.