Tüp fiyatları 2023 ekim ayı Aygaz tip fiyatları kaç para oldu? Güncel tip fiyatları

Giderek artan fiyatlar en çok da vatandaşın mutfagını vurdu. Alım gücünün giderek azalması bir yana birçok vatandaşın kullandığı mutfak tüpleri de zamandı. Son aylarda sürekli zamlanan mutfak tüplerine 2023 ekim ayında bir zam daha geldi. 30 lira daha artan tip fiyatları sonrasında Aygaz mutfak tüpü, küçük tüp, sanayi tüpü fiyatları ne oldu?

Tüp fiyatları 2023 ekim ayı Aygaz tip fiyatları kaç para oldu? Güncel tip fiyatları
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

Son olarak eylül ayında zamlanan tüp fiyatları bir zam da ekim ayında geldi. Vatandaşların alım gücünün giderek düştüğü şu zamanlarda zam üstünde zam yapılan kalemlerden biri de tüp fiyatları oldu. Ekim ayında tip fiyatlarına 30 liralık bir zam daha yapıldı. Böylece Aygaz 12 kg tombul ev tüpü: 580,00 Türk Lirası,  Aygaz mini 2 kg ev tüpü: 112,00 Türk Lirası oldu. Peki Aygaz tip fiyatları güncel satış fiyatı kaç para oldu? 

 4 Ekim itibarıyla Aygaz tüp fiyatlarına 30 TL birden zam tarifesi uygulandı. Zam sonrasında İpragaz ve Bizimgaz tüp fiyatlarında da değişikliğe gidildi.

4 Ekim itibarıyla Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatlarındaki son durum şu şekilde oldu:

Aygaz güncel tüpgaz fiyatları:

Aygaz mini 2 kg ev tüpü: 112,00 Türk Lirası

Aygaz 12 kg tombul ev tüpü: 580,00 Türk Lirası

Aygaz 12 kg valfli uzun ev tüpü: 580,00 Türk Lirası

Tüp alırken nelere dikkat edilmeli?

LPG tüpü alırken özellikle TS 55 işaretine dikkat ediniz. 1981 yılından sonra imal edilen tüm tüplerde TSE markası bulunmak zorundadır. LPG tüplerinizi koyduğunuz mekan çok önemlidir. Tüpler doğrudan güneş ışığına maruz kalmamalıdır. Tüpler radyatör ve soba gibi ısı üreten cihazların yanına konulmamalıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.