Teknoloji bayramında Teknosa ve Preo’da kaçırılmayacak fırsatlar

Teknoloji tutkunlarının heyecanla beklediği bayram dönemi geldi çattı ve Sabancı Holding’in önde gelen iştiraklerinden biri olan Teknosa, binlerce üründe sunduğu avantajlı kampanyalarla bayram coşkusuna ortak oluyor.

Teknoloji bayramında Teknosa ve Preo’da kaçırılmayacak fırsatlar
Yayınlama: 05.04.2024
A+
A-

ASLIHAN EKER/ÖZEL HABER

Teknoloji tutkunlarının heyecanla beklediği bayram dönemi geldi çattı ve Sabancı Holding’in önde gelen iştiraklerinden biri olan Teknosa, binlerce üründe sunduğu avantajlı kampanyalarla bayram coşkusuna ortak oluyor. Bilgisayar kategorisinde özellikle dikkat çeken Teknosa, seçili Honor tablet ve Acer dizüstü bilgisayar gibi ürünleri cazip fiyatlarla sunarak teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Samsung Galaxy telefon alımlarında müşterilere hediye olarak kulak içi bluetooth kulaklık sunan Teknosa, ayrıca seçili Samsung Galaxy telefonlarda kulak içi bluetooth kulaklık ve akıllı saatlerle avantajlı fiyatlar sunarak tüketicilere ekstra değer sağlıyor. Tecno Spark akıllı telefon tercih edenlere ise Arzum Okka Minio hediye edilerek alışveriş deneyimine renk katılıyor.

Teknogaranti indirim kampanyasıyla birlikte, seçili akıllı telefonlarda indirimler sunulurken, teknosa.com’da seçili televizyonlarda TV ekran koruma hediye kampanyası da 15 Nisan’a kadar devam ediyor. Ayrıca, TeknoClub üyeleri için kulak üstü kulaklıklardan TV’lere kadar birçok üründe cazip fiyatlar mevcut.

Teknosa’nın öz markası Preo da bayram coşkusuna katılıyor ve küçük ev aletlerinde harika fırsatlar sunuyor. Tefal fritöz alanlara Tefal köpüklüm kahve makinesi hediye edilirken, Nespresso kahve makineleri de uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

TeknoClub üyeleri için Preo Türk kahvesi makinesi ve Preo bluetooth hoparlör gibi ürünler özel fiyatlarla sunulurken, Preo blender seti, Preo cam çay makinesi, Preo vantilatör ve gaming mouse gibi ürünler de teknoloji severlerin beğenisine sunuluyor.

Teknosa ve Preo’daki bu kaçırılmayacak fırsatlarla bayram alışverişlerinizi daha keyifli ve ekonomik hale getirebilirsiniz. Ancak kampanya süresinin sınırlı olduğunu unutmayın, bu fırsatları kaçırmamak için acele edin!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.