Ömer Gökmen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Sen Türkülerini Söyle Ömer evli mi?

Sen Türkülerini Söyle bu akşam unutulmaz bir finalle seyirciye veda edecek. Birbirinden iddialı yarışmacılarının final koltuğuna oturmak için yarışacağı programda en iddialı isimlerden biri de Ömer Gökmen oldu. Ömer Gökmen’in hayatı da sıkça aratılmaya başlandı. Peki, Ömer Gökmen kimdir? kaç yaşında? nereli? ne iş yapıyor?

Ömer Gökmen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Sen Türkülerini Söyle Ömer evli mi?
Yayınlama: 12.09.2023
A+
A-

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen, seyirciye müzik ziyafeti çeken programı Sen Türkülerini Söyle bu akşam unutulmaz bir finalle şampiyonunu seçecek. Türküleri ve sesi ile jüriyi etkileyen ve adını süper finale yazdıran yarışmacılardan biri de Ömer Gökmen oldu. Genç yaşına rağmen birçok enstrümanı çalabilen Ömer Gökmen aslen Ankaralı. Ömer Gökmen kaç yaşında? Ömer Gökmen kimdir?

Ankara doğumlu olan Ömer Gökmen, aslen Çankırı’nın merkezine bağlı Bozkır köyünden gelmektedir. 1997 yılında doğan Gökmen, profesyonel müzik eğitimi almamış olmasına rağmen kendini geliştirme konusunda büyük bir özveri göstermiştir.

Müziğe olan yeteneğini kullanarak kendi yetisini şekillendirmiştir. Genç yaşına rağmen birçok enstrümanı çalabilen Gökmen’in en üstün yetenek gösterdiği enstrümanın bağlama olduğu göze çarpmaktadır. Özellikle Çankırı Yaren Geceleri’nde sazendelik yaparak tanınmıştır. Ömer Gökmen, bu geleneksel etkinliklerde sazıyla unutulmaz anlar yaratmaktadır. Kendi yeteneği ve tutkusuyla halk müziğine ve geleneksel saz sanatına katkı sağlamaktadır. Herhangi bir müzik okulu veya profesyonel eğitim almadan bu başarıya ulaşması, müziğ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.