Oğlak burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024

Oğlak burcu haftalık yorum 22-28 Ocak 2024 haftası için burada. Bu hafta Oğlak burcunu neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk yorumunda hangi müjdeler ve uyarılar var. Oğlak burçları bu hafta Dolunay etkilerine dikkat! İşte sevgili Oğlaklar sizi Dolunay etkileri altındaki 22-28 Ocak 2024 haftasında bekleyenler…

Oğlak burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-

Oğlak haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. 2024 yılının ilk ayını neredeyse geride bıraktık. Bu hafta Oğlak burçlarını neler bekliyor, gökyüzü 22-28 Ocak haftasında Oğlaklara hangi uyarılar ve sürprizler hazırlıyor? Sözün başında uyaralım! Bu hafta 25 Ocak’ta Aslan burcunda bir Dolunay var ve bu Dolunay etkileri siz Oğlak burçlarını sekizinci evinizde gösterecek. Bu hafta ufukta ilerleme görünüyor sevgili Oğlaklar.

Akrep burcu haftalık yorum

Güneş olumlu geçiş yapıyor ve ayın konumu da hayırlı. Mutluluk ve memnuniyet çocuklarla gelecek, çalışma ortamı olumlu olacak. Gelirde bir iyileşme olacak ve yeni kıyafet ve mücevher edinme fırsatları ortaya çıkacak. Salı ve Çarşamba maddi faydalar getirecek ve genel memnuniyet hakim olacak. İşyerinde ve hükümetle ilgili konularda zorluklar artabilir ancak Perşembe gününden itibaren olumlu değişiklikler ve işlerde ilerleme olacak. Cuma günü yakınınızdaki kişilerin aldatmalarına dikkat edin. Cumartesi, temkinli karar verme ve minimum gezilerle güzel bir gün olacak. Sağlık açısından boyun ve sırt ağrılarının yanı sıra soğuk algınlığına bağlı hastalıklar da yaşanabilir. Aşk konularında dikkatli olunması tavsiye edilir, ancak hayat arkadaşlarından destek alınacaktır. 

Oğlak burcu Dolunay etkileri (25 Ocak 2024)

Paylaşımı önemser ama senin olan senindir, Oğlak. Bu bağlamda, ay, dönüşüm, enerji alışverişi ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizin üzerinde parlarken, ister kişisel ister profesyonel olsun, muhtemelen bir sözleşmeye dayalı anlaşmanın temelini kabul etmeye başlıyorsunuz. Başkalarıyla olan bağlantınız, aynı zamanda özgünlüğünüzü desteklemeyen ortaklıklara da ışık tutabilecek ayın odak noktası altındadır. Paylaştığınız deneyimler aracılığıyla nasıl büyüdüğünüzü ve bunların güçlenme duygunuzu nasıl şekillendirdiğini düşünün. Kişisel kaynakları başkalarıyla dengelemek zorlayıcı olabilir, ancak ufukta bir ilerleme var. 

Bu hafta bunu düşünün: İlişkilerinizin ve paylaşılan kaynaklarınızın dinamiğini nasıl değiştirdiniz ve dönüştürdünüz? Bu birliktelik akış halinde mi, yoksa kontrolü mü arzuluyorsunuz?

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.