Müge Anlı’daki güvenlik Yılmaz yaşı kaç, instagram hesabı nedir? Müge Anlı güvenlik Yılmaz kimdir?

Müge Anlı’daki Güvenlik Yılmaz bugün sosyal medyanın gündemi oldu. Ablası Nevrigül’ün cinayeti için stüdyoda olan Nazmiye’nin güvenlik Yılmaz’a attığı mesajlar ifa oldu. Müge Anlı bir bir Nazmiye’nin Yılmaz’a attığı mesajları okudu. Bu gelişme sonrası Müge Anlı’daki güvenlik Yılmaz merak konusu oldu. Peki Güvenlik Yılmaz kim, yaşı kaç, instagram ne

Müge Anlı’daki güvenlik Yılmaz yaşı kaç, instagram hesabı nedir? Müge Anlı güvenlik Yılmaz kimdir?
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

ATV ekranlarında her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yaşananlar hayretle izlendi. Müge Anlı’nın yeni sezonunda güvenlik görevlisi olarak canlı yayına çıkan yakışıklılığı ile dikkat çeken Yılmaz’a ablası ölen Nazmiye’nin instagram attığı mesajlar ifşa oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanıyor. Bir süredir programda işlenen 22 yaşındaki Nevrigül’ün ölümü kafaları karıştırırken gözler kız kardeşi Nazmiye’ye çevrildi. Her canlı yayında kafa karıştıran ifadeler veren Nazmiye’nin bu kez de instagram mesajları ifşa oldu. İfşa eden kişi ise Müge Anlı’daki güvenlik görevlisi Yusuf oldu.

Nazmiye Tik-tok hesabında yapılan bir yorumdan yola çıkaran güvenlik olan Yusuf’un instagram hesabını buldu ve ona mesaj attı. ‘Neden önüme geçiyon’ yazdığı mesajına cevap olarak güvenlik Yusuf ise ‘ Sizin can güvenliğinizi sağlamak için hngi pozisyon gerekirse öyle davranıyoruz’ dedi. Bunun üzerine Nazmiye ‘Ne ters cevap veriyon be’ diyerek sivri bir çıkış yaptı. Bizim dedikodumuzu yapıyorlar imasında bulunan Nazmiye’ye hem Müge Anlı hem de güvenlik Yusuf gereken cevabı verdi.

 

 Bu gelişme sonrasında Müge Anlı’daki güvenlik Yusuf kim, kaç yaşında, instagram hesabı ne araştırmaları da başladı. Güvenlik olan Yusuf hakkında çok bilgi yok. 20’li yaşlarında olduğu bilinen güvenlik Yusuf’un bir de kız arkadası var. Terbiyeli hallari ile seyircinin dikkatinden kaçmayan Yusuf Müge Anlı ve seyircinin takdirini de kazandı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.