Mudanya’da yarın okullar tatil mi?

Gemlik Körfezi 5,1’lik bir depremle sallandı. Depremin en çok salladığı ilçelerin başında gelen Mudanya’da yarın okullar tatil mi? sorusuna öğrenci ve veliler yanıt arıyor. Deprem sonrası Mudanya’da boşaltılan okullarda yarın eğitim yapılacak mı, Mudanya’da yarın okullar tatil mi? İşte son dakika gelişmeleri….

Mudanya’da yarın okullar tatil mi?
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

Gemlik Körfezindeki 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası Mudanya’daki okullar boşaltıldı, aileler çocuklarını bugün okuldan erken aldı.  Gemlik’te meydana gelen 5,1’lik deprem özellikle hafta içi olması ve okul saatinde meydana gelmesi nedeniyle korku ve paniği arttırdı. Depremin en şiddetli hissedildiği yerlerin başında ise Mudanya geldi. Mudanya’da yaşayan aileler deprem sonrası çocuklarını okuldan aldı, ilçede eğitim deprem nedeniyle bugün öğleden sonra yapılamadı. Peki Mudanya’da yarın okullar tatil mi? 5 Aralık Salı günü Mudanya’da okullar açık olacak mı? 

Mudanya’da yarın (5 Aralık) okullar tatil mi?

Mudanya’da yarın okullar tatil mi? sorusuna henüz resmi bir yanıt gelmedi. Bursa Valiliği ve Mudanya Kaymakamlığı’ndan yarın Mudanya’da eğitim öğretime devam edilip edilmeyeceğine ilişkin bir açıklama gelmedi. Resmi kurumlardan Mudanya’da okullar yarın tatil mi? sorusuna ilişkin gelecek açıklamalar güncellenen içeriklerle haberimizde olacak. 

Gemlik Körfezi’ndeki 5,1’lik deprem tüm Marmara’yı salladı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD saat 10.42’deki depremin derinliğini 8,98 kilometre olarak açıkladı.  Deprem Bursa’nın geneli ve İstanbul’un büyük bir kısmında da hissedildi. İlk belirlemelere göre can ya da mal kaybı meydana gelmedi. Deprem vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Gemlik’te artçı sarsıntılar sürüyor

Sarsıntıdan 3 dakika sonra bölgede 4,5 büyüklüğünde bir artçı meydana geldi. Bu depremin derinliği de 7 kilometre olarak kaydedildi. 5,1’lik depremin ardından toplamda 13 artçı oldu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.