Mega Metal-MEGMT kaç lot verir?

Mega Metal-MEGMT halka arz tarihi yaklaşıyor. Halka arz yatırımcıları Mega Metal halka arz talep toplama günlerinde MEGMT kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmak için MEGMT kaç lot verir, MEGMT kişi başı kaç lot? soruları var. Biz de siz yatırımcılar için MEGMT kaç lot verir hesabını yaptık. İşte MEGMT kişi başı düşen tahmini lot sayısı…

Mega Metal-MEGMT kaç lot verir?
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

Mega Metal-MEGMT, 7-8 Aralık tarihlerinde halka arz oluyor. 7-8 Aralık MEGMT halka arz talep toplama süreci öncesi borsa yatırımcıları için en kritik sorular kuşkusuz Mega Metal-MEGMT kaç lot verir, kişi başı kaç lot düşer? Zira bu sorular yatırımcıların halka arz hissesi alırken Mega Metal-MEGMT kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmaları için önemli. Mega Metal-MEGMT kaç lot verir? sorusunun tahmini yanıtı 11-12 lot olarak hesaplandı. 

Mega Metal halka arz sürecinde toplam 39 milyon 220 bin lot dağıtımının yapılması bekleniyor.  Halka arza genel katılım rakamının ortalama 3,3 milyon kişi olması tahminine göre hesaplandığında MEGMT halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 11-12 olması bekleniyor. 

Mega Metal-MEGMT halka arzına katılacak yatırımcılara ÇOK ÖNEMLİ bir uyarı!

Halka arzda hangi şirketin kişi başı kaç lot vereceğinin halka arz sonuçları açıklanmadan kesin bir yanıtı olmaz. Halka arzlarda yatırımcı başına düşecek lot sayısı genel hesaplamalarla yapılır ve sapmalar yaşanabilir. Bu durum Mega Metal-MEGMT halka arzı için de geçerlidir. Mega Metal-MEGMT halka arz 11-12  lot verir hesabı yaklaşık bir değerdir, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiye değildir!

MEGMT halka arz fazla lot girersem ne olur?

Dileyen yatırımcı tahmini lot sayısının üzerinde de giriş yapabilir. Alımı gerçekleşmeyen lotlara ilişkin ödemeler MEGMT halka arz sonuçlarının açıklanması ardından yatırımcıların hesaplarına geri yatırılır.

MEGMT halka arz eksik/az lot girersem ne olur?

MEGMT halka arz eksik/az lot girersem ne olur? sorusuna da bir örnekle yanıt vermek isteriz. Örneğin, siz MEGMT halka arza 10 lotla talep gönderdiniz. MEGMT halka arz sonuçlarında yatırımcı başına 12 lot verildi. Siz talep ettiğiniz lot kadar hisseye sahip olabilirsiniz. Yani 10 lot hesabınıza geçer. (Rakamlar temsilidir)

Mega Metal-MEGMT halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Mega Metal halka arz fiyatı da belli oldu. MEGMT halka arz talep toplama fiyatı 1 hisse için 28,30 TL olarak açıklandı. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.