‘Kurum tarihi farkla kazanacak’ diyen Ural’ın seçim yorumuna Demirtaş’tan alaylı paylaşım

“Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum. Tarihi farkla alacak” diyen Hakan Ural seçim sonuçları sonrası sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu. Özgür Demirtaş, yaptığı paylaşımla “Önce askere gitsin” şeklinde açıklama yaparak Ural’ı tiye aldı.

‘Kurum tarihi farkla kazanacak’ diyen Ural’ın seçim yorumuna Demirtaş’tan alaylı paylaşım
Yayınlama: 01.04.2024
A+
A-

Hakan Ural, son zamanlarda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Ancak yaptığı seçim analizi tutmayınca sosyal medyada alay konusu oldu. Ural’ın, “Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum. Ben sokakta her türlü esnafımla doktorumla polisimle konuşurum. Herkesle istişare ederim. Bizim insanımız zeki farkındalığı var. Tarihi farkla alacak” şeklindeki analizi, gerçekleşmeyince kullanıcılar tarafından ti’ye alındı.

Ural, tepkilere karşı “Gerekçelerimi ortaya koyarak sayın Kurum’u destekledim ve birçok değişkenden dolayı İstanbul’u sayın İmamoğlu kazandı tebrikler” diyerek savunma yaptı. Ancak ardından “Öngörümün gerçekleşmemesi bir suç ayıpmış gibi bana hakaret, aşağılama ile kendini tatmin eden zihniyete acıyarak gülüyorum” şeklindeki açıklamalarıyla eleştirilere karşı kendini savundu.

Özgür Demirtaş kendini tutamadı!

Özgür Demirtaş da bu gündeme sessiz kalamadı. Hakan Ural’ın tahmin videosunu izleyen Demirtaş “Önce askere gitsin” diyerek dalga geçti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.