Kocaispir, yeni otogar, 100 kreş, üniversite kazanan gence 10 bin lira vaat etti!

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana öyle bir kazanacak ki, bu şehirde kaybeden hiç kimse olmayacak.” dedi. Kocaispir, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar’ın söz verip yapmadığı projelerini sıralayıp, ““Belediyeciliğinle bu kadar insanı kandıracağını mı zannediyorsun?” diye sordu.

Kocaispir, yeni otogar, 100 kreş, üniversite kazanan gence 10 bin lira vaat etti!
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana öyle bir kazanacak ki, bu şehirde kaybeden hiç kimse olmayacak. Bizim belediyecilik anlayışımızda ayrıştırma, ötekileştirmek yok. Bizim belediyecilik anlayışımızda halka rağmen iş yapmak yok.” dedi.

Kocaispir, Adana Sheraton Otel’de, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in de katıldığı, “1İnci Adana Proje Lansmanı”na, “Adana seni harbiden seviyorum” sözleri ile başladı. Dönüşüme başlama zamanı olduğunu kaydeden Kocaispir, 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na getirilmesiyle hayata geçireceği projeleri anlattı. Kocaispir, Adana’ya yeni bir otogar kazandıracaklarını, yeni bulvarlar açarak, battı-çıktı tabir edilen alt geçitler yaparak, akıllı trafik sistemlerini faaliyete alarak şehir içi trafiğini rahatlatacaklarını söyledi. Mevcut metro hattına ilave raylı sistemler oluşturarak vatandaşların kolay ve kesintisiz ulaşımına destek sağlayacaklarını anlatan Kocaispir, 5 yılda 100 kreş, 0-7 arası çocuğu olan annelere ücretsiz ulaşım, iş kuracak gençlere 100 bin lira hibe desteği, üniversite kazanan her Adanalı gence tek seferde 10 bin lira burs, her okula güvenlik ve temizlik görevlisi, ilk okul ve orta okul öğrencilerine kırtasiye desteği, yenidoğan ve annelere süt desteği, her ilçeye tam kapsamlı spor merkezi, üniversiteye hazırlanan son sınıf öğrencilerine 3 bin lira burs, Adana Kart sahibi olan her emekliye; 25 metreküp ücretsiz doğalgaz ve yüzde 50 indirimli su, çiftçilere; tohum fide, veteriner ve gübre desteği vaat etti. Kocaispir, şehir merkezinde Nostaljik Tramvay’ı hayata geçireceklerini, ayrıca şehrin festival ve gastronomi kültürüne de katkı sağlayacaklarına dikkat çekti.

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın geçen seçimde verdiği vaatlerden bazılarını isim vererek, yapmadığını aktaran Kocaispir, şunları kaydetti: “Belediyeciliğinle bu kadar insanı kandıracağını mı zannediyorsun? Bütün Adanalı ahmak sen akıllı mısın? Adanalı bunun hesabını sana 31 Mart’ta soracak. Artık yeni bir dönem başlıyor. Bunların yaptıkları becerdikleri tek şey ne biliyor musunuz? Seçimden iki ay önce vaat sıralayıp seçimden bir hafta sonra proje sitesini yayından kaldırmak. Sanıyorlar ki biz söyleyeceğiz, seçime gideceğiz sonra sileceğiz millet unutacak. Yok ya bunlar eskide kaldı. Bu toplum akıllı ve bilinçli. Bu toplum kendisi için çalışan, çabalayan, gayret gösteren, gecesini gündüzüne katan insanları biliyor. Ve inşallah millet, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde ve 15 ilçede Cumhur İttifakı’na oy vererek yepyeni bir başlangıç yapacak. Yönetirken her zaman açık kapı politikasını uyguluyor olacağız. Vatandaşlarımız 7/24 yanlarında olan bir belediyecilik görecek. Çalışmalarımız her zaman insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak üzere kurulacak. Şeffaf olacağız. Belediyemizde hangi çalışma, neden, nasıl, ne kadar yapıldığını halkımıza her zaman paylaşacağız.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.