Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölüm var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Show TV’nin en çok izlenen, olaylı dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümü var mı, 46. yeni bölüm ne zaman araştırmaları başladı. Her cuma ekrana yeni bölümü ile gelen Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek, tekrar bölümü yayınlanacak. Kızılcık Şerbeti 46. yeni bölüm 12 Ocak cuma günü ekrana gelecek.

Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölüm var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Her cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen Kızılcık Şerbeti hayranlarını üzecek haber geldi. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yani 46. bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Dizinin son bölümü yeniden yayınlanacak, yeni bölüm 46. bölüm ise 12 Ocak cuma günü ekrana gelecek. 

Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

Abdullah’ın olaysız ayrılma çabaları ters tepecek, Pembe Alev’e daha da bilenecektir. Alev ve çevresindeki herkesi kendi ailesinden uzak tutmaya ant içmiştir. Bu konuda en büyük yardımcısı Nilay olacaktır.

Ömer, Kıvılcım’a ondan neden ayrıldığını itiraf eder. Ancak bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmez. Onun yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer’i affetmez ve Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alır.

 Rüzgar ve Pembe dostluğu günden güne gelişmektedir. Kanalın yılbaşı partisine tüm ailesiyle katılan Pembe’yi Rüzgar’ın onur konuğu olarak takdim etmesi Pembe’nin çok hoşuna gider.

Pembe’nin Fatih’e bir kız arkadaş bulma çabalarını anlayan Doğa için artık bu son damladır. Doğa, Pembe’ye açıktan savaş ilan eder.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.