Kızıl Goncalar nerede çekiliyor, Kızıl Goncalar tarikatı dergahı nerede?

Kızıl Goncalar 8. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Cemaatlerden çok şikayet gelince dizinin çekim yerleri kullanımları iptal etti. Bu nedenle yapımcılar Kızıl Goncalar dizisi için yeni çekim mekanları yaptı. Peki Kızıl Goncalar nerede çekiliyor, çekim yerleri neresi? Tarikatın Dergahı nerede? Kızıl Goncalar’daki dergah hangi tarikatın?

Kızıl Goncalar nerede çekiliyor, Kızıl Goncalar tarikatı dergahı nerede?
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

FOX ekranlarının ses getiren dizisi bu akşam 8. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Atatürkçü Psikiyatrist Levent’in tarikatlar içinde olan Meryem ile buluşmasını konu ediyor. Dizinin konusu kadar çekim yerleri de merak ediliyor. Peki Kızıl Goncalar nerede çekiliyor, çekim yerleri neresi? Tarikatın Dergahı nerede?

FOX TV’nin belki de en çok ses getiren, en çok izlenen dizisi Kızıl Goncalar  3 haftalık yayın durdurma kararının ardından yeniden 3. bölümü ile ekrana gelmişti. RTÜK’e binlerce şikayet nedeniyle yayın durdurma kararı alan Kızıl Goncalar’da heyecan kaldığı yerden devam edecek. Bu akşamki bölümde  Zeynep ile Cüneyd’in evlilik hazırığında. Peki Levent ve Meryem bu evliliğie engel olacak mı? Kızıl Goncalar’da en merak edilen konulardan biri de dizinin çekim yerleri oldu. Cemaatlerden çok şikayet gelince dizinin çekim yerleri kullanımları iptal etti. Bu nedenle yapımcılar Kızıl Goncalar dizisi için yeni çekim mekanları yaptı. Peki Kızıl Goncalar nerede çekiliyor, çekim yerleri neresi? Tarikatın Dergahı nerede?

Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları

Levent Alkanlı (Özcan Deniz) ; Meryem Tezel. (Özgü Namal) ; Cüneyd Güneş. (Mert Yazıcıoğlu) ; Sadi Hüdayi Güneş. (Erkan Avcı) ; Beste Özdemir Alkanlı. (Hazal  Türesan) Naim Tezel (Mert Turak) ; Suavi Alkanlı ( Şerif Erol); Birgün Tezel (Sitare Akbaş); Zeynep Tezel ( Mina Demirtaş) 

Kızıl Goncalar 8. bölüm

Zeynep’i göndermek üzere olan Levent, ani bir haberle köşeye sıkışınca kızıyla Zeynep’in kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Öte yandan Naim, bir iş çevirdiğinden emin olduğu Meryem’i Zeynep’le sınamaya kalkışır.

Zeynep’in yurtdışına kaçamayışı, Cüneyd’den de kaçamayışı anlamına gelecektir. Dergah ikili bir için yeni bir karar alır. Ancak Meryem’in kızını kaderine terk etmeye niyeti yoktur.

Meryem, son çare olarak çok tehlikeli bir oyuna kalkışır. Bu yolda Meryem’e, onu bir tehdit olarak görmeye başlayan Beste yardım edecektir. Ancak ikilinin Levent’ten habersiz giriştiği bu macera, Meryem ve Zeynep’i ölümle yüz yüze getirir.

Kızıl Goncalar 8. bölümüyle 26 Şubat Pazartesi saat 20.00’de NOW’da!

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.