İstanbul Esenler’de bir parkta poşetin içerisinde cenin bulundu

İstanbul’un Esenler ilçesinde bir parkta çöp poşeti içerisinde bulunan bir cenin, kedilerin çöpleri karıştırması sonucu ortaya çıktı.

İstanbul Esenler’de bir parkta poşetin içerisinde cenin bulundu
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

Esenler’de bir parkta, çöp poşeti içerisinde bulunan ve kedilerin çöpleri karıştırması sonucu ortaya çıkan bir cenin olayıyla ilgili polis inceleme başlattı. Esenler Havaalanı Mahallesi’ndeki bir parkta, saat 22.00 sıralarında ağaca asılı olan poşetle oynayan kediler, poşeti yırtarak çöplerin dökülmesine neden oldu. Parkta yürüyüş yapan vatandaşlar, çöpleri temizlerken, başka bir poşet içerisine bırakılan cenini fark etti. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri parka gelerek uzun süren bir inceleme yaptı.

İddialara göre, poşet içerisinde bulunan cenin, kedilerin müdahalesi sonucu gün yüzüne çıktı. Polis ekipleri, olay yeri etrafında güvenlik şeridi oluşturarak delil toplama çalışmalarına başladı. Cenin, delil torbasına konularak olay yeri inceleme ekipleri tarafından kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, detaylı incelemenin devam ettiği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.