Hatay’da sağanak yağış hayatı felç etti

İskenderun ilçesinde meydana gelen şiddetli yağışlar, bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Hatay’ın İskenderun ilçesinde etkili olan sağanak yağışlar, altyapı sorunlarına bağlı olarak özellikle bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerine yol açtı.

Hatay’da sağanak yağış hayatı felç etti
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

Kentte akşam saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde şiddetini artıran sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın etkisiyle Atatürk Bulvarı ile bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bu durum trafikte aksamalara neden oldu.

Yağış nedeniyle Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi’nde trafik akışı geçici olarak tek yönlü sağlanırken, sürücülerin dikkatli olmaları ve güzergahlarını güncellemeleri istendi. Trafikteki aksaklıkları gidermek adına belediye ekipleri, su birikintilerini tahliye etmek için çalışmalara başladı.

Özellikle şiddetli yağışların sebep olduğu su birikintilerinin neden olduğu olumsuzlukları gidermek amacıyla belediye ekiplerinin çabaları devam ediyor. Halkın sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması, trafik kurallarına uyması ve yetkililerin uyarılarına kulak vermesi önem arz ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.