Hastanede tedavi gören Filiz Akın’dan haber geldi: “Tedavime evde devam edeceğim”

Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili güncellemeyi sosyal medya üzerinden paylaşarak, tedavi sürecinin artık evde devam edeceğini müjdeledi.

Hastanede tedavi gören Filiz Akın’dan haber geldi: “Tedavime evde devam edeceğim”
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

Türk sinemasının değerli oyuncusu Filiz Akın, sağlık mücadelesine dair son gelişmeleri paylaştı. Hastanede uzun süre geçirdiği tedavi seanslarının ardından, “Artık ilaçlarımı evde alabilecek durumdayım” şeklinde açıklama yaptı. Akın, iyileşme sürecini gösteren bir fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı. Menajeri Bircan Silan ise, sanatçının sağlık durumu hakkında NTV ile bir röportaj gerçekleştirdi.

“İlacı ve tedaviyi evde alabileceğim”

“Bence iyi haber! Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen ilaç yüzünden 8 saatim hastanede geçiyordu. Şu anda ise ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim.”

“On günüm daha var”

”Boğazda oluşan bakteriyel bir oluşumun yok edilmesi için bir on günüm daha var sanırım. Hepimize olabildiğince iyi bir hafta diliyorum.”

Daha önce ne olmuştu?

Yeşilçam’ın sevilen siması Filiz Akın, sol kulağının üst bölgesindeki kanserli hücreler ve ses tellerindeki komplikasyonlar nedeniyle birden fazla cerrahi işlem geçirmiş sağlığına kavuşmak için sık sık hastane ziyaretleri yapmak zorunda kalmıştı. Filiz Akın, hastane yatağından bir fotoğraf paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi vermişti.

Menajeri iyileşme süreci hakkında konuştu

Filiz Akın’ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri paylaşmasının ardından, menajeri Bircan Silan, NTV ile yaptığı röportajda, Akın’ın durumunun endişe verici olmadığını açıkladı.

Silan, Akın’ın göğüs enfeksiyonu tedavisi için hastanede kaldığını ve serum ile vitamin takviyesi aldığını belirtti. Ayrıca, Akın’ın evde tedavi sürecine geçtiğini ve dinlenmekte olduğunu, hayranlarına sevgi ve selamlarını yolladığını ifade etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.