Gedelli nerede, hangi ilde? Gönül Dağı nerede çekiliyor?

Gönül Dağı’nda Taner, Veysel ve Ramazan isimli üç amcaoğlu, zehir gibi kafaları ve azimleriyle kasabalarında hayali bile kurulmayan icatlara imza atıyor. Gedelli halkının sıcak hikayesinin anlatıldığı dizi farklı hikayesi kadar çekildiği yerler de merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gedelli nerede, hangi ilde?

Gedelli nerede, hangi ilde? Gönül Dağı nerede çekiliyor?
Yayınlama: 17.09.2023
A+
A-

Gönül Dağı, yeni sezonu ile yeniden TRT1 ekranlarındaki yerini aldı. Bozkırın ortasında tüm imkansızlıklara rağmen icat yapan amcaoğullarının hikayesinin anlatıldığı dizi ilgiyle izleniyor. Peki, Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gedelli nerede, hangi ilde?

Dizi, Gedelli Kasabası’nın hikayesinden sekiz yıl sonra devam ediyor. Kullanmak istemezseniz daha sonra kullanabilirsiniz. Kuzen çocukları artık okula gidiyor ve renkli maceralarıyla yeni sezona damgasını vuracaklar. Taner’in oğlu Ali’yi ise Kaan Şençubukçu canlandırıyor.

Ramazan ve Asuman’ın oğlu Ramazan Mete’yi Ataberk Tufan canlandırıyor. Veysel ve Cemile’nin oğlu Yusuf’u ise Ömer Batu Dağlı canlandırıyor. Veysel ve Cemile’nin kızı Yağmur’u Bade Irazlı seslendiriyor. Ayrıca Burak Can da Erkan karakterini canlandıracak. Diziye Yeşim rolünde Sude Zülal Güler, Filiz rolünde Öge Sözbaş ve Adile rolünde Süeda Çil katılacak. 

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olup bittiğini merak edenler 9 Eylül Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’i izleyebilir. Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun yer aldığı dizi, geniş ve zengin oyuncu kadrosuyla bu sezon da izleyicisini büyülemeye devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.