Galatasaray’da sakatlık krizi: O oyuncular Rize maçında yok!

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, sakat futbolcuların durumu hakkında bilgi verdi.

Galatasaray’da sakatlık krizi: O oyuncular Rize maçında yok!
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, takımın sakat futbolcularıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnce, Abdülkerim Bardakcı’nın sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçında kadroda olmayacağını belirtirken, Serge Aurier’in yaklaşık iki hafta daha sahalardan uzak kalacağını ve Davinson Sanchez’in bugünkü idmanda yer alamayacağını duyurdu.

İnce, Hakim Ziyech’in sakatlığını atlatarak takımla birlikte çalışmalara başladığını, Wilfried Zaha’nın da Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadığı için dinlendiğini ifade etti. Ancak Abdülkerim Bardakcı’nın Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini vurguladı.

Davinson Sanchez’in durumuyla ilgili belirsizlik olduğunu belirten İnce, “Davinson Sanchez’de gerilme var. Bugün yapılan idmanda yer alamayacak. Rizespor maçında oynayıp oynamayacağının perşembe günü yapılacak test sonrası belli olacak” şeklinde konuştu.

Mauro Icardi’nin ayak bileği sorununun tamamen çözüldüğünü ve oyuncunun iyi durumda olduğunu belirten İnce, Serge Aurier’in ise yaklaşık iki hafta daha sahalardan uzak kalacağını ifade etti. Aurier’in milli aradan sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.