Galatasaray durdurulamıyor! Icardi şov yaptı, Cimbom 3 puanı kaptı!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Bitexen Antalyaspor’a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray durdurulamıyor! Icardi şov yaptı, Cimbom 3 puanı kaptı!
Yayınlama: 07.10.2023
A+
A-

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı deviren Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Bitexen Antalyaspor’la deplasmanda karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Zorbay Küçük yönetti.

Antalyaspor mücadeleye Helton Leite, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Erdal Rakip, Dario Saric, Jehezkel, Van de Streek, Bytyqi, Adam Buksa 11’iyle çıktı.

Galatasaray ise maça Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Torreira, Ndombele, Barış Alper, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Icardi 11’iyle başladı.

İlk yarıda gol yok

Mücadelenin ilk yarısında iki takımdan da gol sesi çıkmadı.

Sarı-kırmızılılar, 58. dakikada Icardi’nin asistinde Davinson Sanchez’in golüyle 1-0 öne geçti.

Sanchez, Galatasaray formasıyla ilk kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi, 86. dakikada son sözü söyledi ve mücadele 2-0 sarı-kırmızılıların üstünlüğüyle sona erdi.

Sezonda hiç yenilgisi yok

Galatasaray, bu sezon ligde çıktığı 8 maçtan 7 galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. Hanesine 22 puan yazdıran sarı-kırmızılı takım, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Süper Lig’de çıktığı 8 maçın ikisini kazanan, üçünde berabere kalan ve üçünü kaybeden Antalyaspor ise 9 puanda kaldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.