İsmail Kartal: İyi bir sonuçla İstanbul’a dönmek istiyoruz

Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise ile karşılaşacakları maça yönelik olarak, “İstanbul’a olumlu bir sonuçla dönmek istiyoruz. Burada elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

İsmail Kartal: İyi bir sonuçla İstanbul’a dönmek istiyoruz
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında bugün deplasmanda Union Saint-Gilloise ile karşılaşacaklarını ve hem Süper Lig hem de bu organizasyonu şampiyon tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

RSC Anderlecht Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, rakiplerini detaylı bir şekilde analiz ettiklerini ve oyuncularına bu bilgileri aktardıklarını belirtti. Union Saint-Gilloise’ın mücadeleci bir takım olduğunu vurgulayan Kartal, kendi takımlarının güçlü ve kaliteli oyunculara sahip olduğunu söyledi. Turnuvanın başından beri gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini dile getiren Kartal, İstanbul’a iyi bir sonuçla dönmek istediklerini ve Türkiye ligi ile Konferans Ligi şampiyonluklarını istediklerini sözlerine ekledi.

Kartal, en iyi kadroyu sahaya sürmeyi amaçladıklarını ve oyuncularının form durumlarını değerlendirerek karar vereceklerini belirtti. Özellikle Bugünkü maçın önemine vurgu yaparak, futbolcuların duygusal durumlarını da göz önünde bulunduracaklarını ifade etti.

Belçikalı santrafor Michy Batshuayi ise rakiplerini hafife almamaları gerektiğini söyledi. Maçın karmaşık olacağını belirten Batshuayi, Union Saint-Gilloise’nin güçlü bir rakip olduğunu ve iyi bir performans sergilemek istediklerini ifade etti. Ayrıca, Union Saint-Gilloise kalecisi Anthony Moris’in eski takım arkadaşı olduğunu belirterek, maça özel bir motivasyonla çıkacaklarını dile getirdi. Batshuayi, teknik direktörleriyle iyi bir iletişimde olduklarını ve her oyuncu gibi oynamak istediğini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.