Ecem Özkaya kimdir, kaç yaşında? Ecem Özkaya evli mi, boşandığı eşi de çok ünlü!

Bahar dizisinde Rengin karakterine başarılı oyuncu Ecem Özkaya hayat veriyor. Gönül Dağı’nda Zahide karakteri ile ünlenmişti. Şu an 35 yaşında olan Ecem Özkaya bie dönem oyuncu Mustafa Üstündağ ile evliydi. Sevgili olmalarının tam 100. gününde evlenen çiftin birlikteliği tam 10 yıl sürdü. Bir de oğlu var. Gönül Dağı Zahide karakteri ile ünlenmişti

Ecem Özkaya kimdir, kaç yaşında? Ecem Özkaya evli mi, boşandığı eşi de çok ünlü!
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

Kore uyarlaması olan Bahar dizisi bu akşam 4. bölümü ile başlıyor. Dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu le gündemde. Özellikle Timur ile yasak aşk yaşayan Rengin. Rengin’i Ecem Özkaya oynuyor. 35 yaşında olan Ecem Özkaya 10 yıl boyunca Mustafa Üstündağ ile evli kalmıştı bir de oğlu var.

Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile Bahar dizisi daha ilk bölümden büyük ses getirdi. Hem sosyal medyada hem de reytinglerde aradığını bulan diziyi seyirci çok sevdi. Bu akşam 4. bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Özellikle de Bahar ile bir dönem yakın arkadaş olan Timur ile yasak aşk yaşayan Rengin karakteri merak edildi. Bahar dizisinde Rengin karakterine başarılı oyuncu Ecem Özkaya hayat veriyor. Gönül Dağı’nda Zahide karakteri ile ünlenmişti. Şu an 35 yaşında olan Ecem Özkaya bie dönem oyuncu Mustafa Üstündağ ile evliydi. Sevgili olmalarının tam 100. gününde evlenen çiftin birlikteliği tam 10 yıl sürdü. Cümbür Cemaat Aile dizisi setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönen Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ 2010 yılında evlenmişti. 

Ecem Nur Özkaya kimdir?

Ecem Nur Özkaya (d. 25 Haziran 1988, İstanbul), Türk oyuncu. Kanlı Komedya isimli oyundaki çalışmaları ile 23. Sadri Alışık Ödülleri’nde Tiyatro alanında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Ecem Nur Özkaya, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümünde eğitim almıştır. 2012-2015 yılları arasında TRT 1’de ve FOX’ta yayımlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2016-2017 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan Hayat Şarkısı isimli dizide Melek karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, Kartallar Yüksek Uçar (2007), Havalimanı/İyi Uçuşlar (2008), Cümbür Cemaat Aile (2010), İffet dizilerinde ve Sizi Seviyorum isimli sinema filminde oynamıştır. Baba tarafından Kırgız, anne tarafından ise Çerkez kökenlidir.

 Bahar dizisi oyuncuları

Bahar dizisinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi önemli isimler yer alıyor.

Bahar 4. bölümde neler olacak?

Yavuzoğlu ailesi içinde hesaplaşma yaşanırken hastaneye gelen Cihan Taşkeski, Evren ve Timur’u karşı karşıya getirir. Cihan’ın gelişi Bahar için de yeni bir sınav olur. Bahar, Umay’la arasındaki sorunları düzeltmeye çalışırken Timur’u evde büyük bir sürpriz beklemektedir: Parla! Timur’un açığını yakalayan Bahar, bir yandan şüphesiyle sınanırken diğer yandan yeni başladığı hastane macerasında mücadele etmeye devam edecektir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.