Bursa’da yarın okullar tatil mi?

Başta Bursa olmak üzere Marmara Bölgesi 5,1’lik Gemlik depremiyle sallandı. Deprem sonrası öğrenciler ve aileler Bursa’da yarın okullar tatil mi, Bursa’da okullar tatil olur mu? sorularına yanıt aramaya başladı. Gemlik deprem sonrası boşaltılan okullarda yarın eğitim yapılacak mı, Bursa’da yarın okullar tatil mi? İşte son dakika gelişmeleri…

Bursa’da yarın okullar tatil mi?
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

Gemlik depremi sonrası Bursa’nın 17 ilçesindeki okullar boşaltıldı, aileler çocuklarını bugün okuldan erken aldı. Gemlik’te meydana gelen 5,1’lik deprem özellikle hafta içi olması ve okul saatinde meydana gelmesi nedeniyle korku ve paniği arttırdı. Bursa’da yaşayan aileler deprem sonrası çocuklarını okuldan aldı, il genelinde eğitim deprem nedeniyle bugün öğleden sonra yapılamadı. Peki Bursa’da yarın okullar tatil mi? 5 Aralık Salı günü Bursa’da okullar açık olacak mı? 

Bursa’da yarın (5 Aralık) okullar tatil mi?

Bursa’da yarın okullar tatil mi? Bursa’nın Büyükorhan, Gemlik, Gürsü, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Mudanya, MustafaKemalPaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir, Yıldırım ilçelerinde yaşayan öğrenci ve velilerin gözü kulağı Bursa Valiliği’nden gelecek haberlerde. 4 Aralık 2023 Pazartesi saat 13.00 itibariyle Bursa’da yarın okullar tatil mi, Bursa’da yarın okulların tatil olduğu ilçeler var mı? sorularının resmi yanıtı gelmedi. Gözler Bursa Valiliği’nden yapılacak açıklamalarda. Resmi kurumlardan Bursa’da okullar yarın tatil mi? sorusuna ilişkin gelecek açıklamalar güncellenen içeriklerle haberimizde olacak. 

Gemlik depremi sonrası ilçedeki okullar boşaltıldı, aileler çocuklarını bugün okuldan erken aldı. Gemlik’te meydana gelen 5,1’lik deprem özellikle hafta içi olması ve okul saatinde meydana gelmesi nedeniyle korku ve paniği arttırdı. Gemlik’te aileler deprem sonrası çocuklarını okuldan aldı, ilçede eğitim deprem nedeniyle bugün öğleden sonra yapılamadı. Peki Gemlik’te yarın okullar tatil mi? 5 Aralık Salı günü Gemlik’te okullar açık olacak mı? 

Gemlik’te yarın (5 Aralık) okullar tatil mi?

Gemlik’te yarın okullar tatil mi? sorusuna henüz resmi bir yanıt gelmedi. Bursa Valiliği ve Gemlik Kaymakamlığı’ndan yarın Gemlik’te eğitim öğretime devam edilip edilmeyeceğine ilişkin bir açıklama gelmedi. Gemlik’te okulların tatil edilmesi halinde haberimizde detaylara yer verilecek. 

Gemlik depremi İstanbul dahil bir çok ili salladı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD saat 10.42’deki depremin derinliğini 8,98 kilometre olarak açıkladı.  Deprem Bursa’nın geneli ve İstanbul’un büyük bir kısmında da hissedildi. İlk belirlemelere göre can ya da mal kaybı meydana gelmedi. Deprem vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Artçı depremler sürüyor 

Sarsıntıdan 3 dakika sonra bölgede 4,5 büyüklüğünde bir artçı meydana geldi. Bu depremin derinliği de 7 kilometre olarak kaydedildi. 5,1’lik depremin ardından toplamda 13 artçı oldu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.