Bugün sağlık ocakları tatil mi, açık mı 1 Nisan sağlık ocağı çalışma saatleri

Dün milyonlarca vatandaş yerel seçimler içini oyunu kullandı. Seçimden sonraki gün yani bugün 1 Nisan tatil mi, kimlere tatil sorusu da merak ediliyor. Bugün yani 1 Nisan’da sağlık ocakları açık mı, kapalı mı sorusu da en merak edilenlerden. Bugün yani 1 Nisan pazartesi günü sağlık ocakları saat 09.00’da açılıyor, 17.00’da kapanıyor.

Bugün sağlık ocakları tatil mi, açık mı 1 Nisan sağlık ocağı çalışma saatleri
Yayınlama: 01.04.2024
A+
A-

Bugün yani 1 Nisan Pazartesi günü sağlık ocakları açık mı, kapalı mı sorusu en merak edilenlerden oldu. Dün milyonlarca vatandaş yerel seçimler için oyunu kullandı, tercihini yaptı. Bugun okullar  tatil, görevli olan memurlar da idari izinli sayıldı. Bu nedenle birçok vatandaş ise sağlık ocakları bugün açık mı araştırması yapıyor. Bugün yani 1 Nisan Pazarytesi günü sağlık ocakları normal mesaisini yapacak. 1 Nisan pazartesi günü sağlık ocakları saat 09.00’da açılıyor, 17.00’da kapanıyor. 

1 Nisan resmi tatil mi oldu

Resmi tatil günlerinde kamu kurumları başta olmak üzere bankalar, noterler, borsa, hastane, aile sağlığı merkezleri ve diğer birçok işletme kapalı oluyor. Ancak 1 Nisan tarihi resmi tatil olmadığından tüm işletmeler Pazartesi günü faaliyetlerine devam edecek. Sadece seçimlerde çalışan kamu çalışanları 1 Nisan tarihinde idari izinli sayılacak.

Okullar salı günü açılıyor

16 milyon İlkokul, ortaokul ve lise öğrencisi 1 Nisan günü tatil yapacak. Seçim sonrasında okulların temizlenmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılmasıyla beraber Salı günü okullar açılacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.