Bugün halka arz var mı? (15 Aralık 2023)

Bugün halka arz var mı? Hisse senedi yatırımcılarının gözü kulağı yeni halka arzlar için Kamu Aydınlatma Platformu-KAP ve Sermaye Piyasası Kurulu-SPK’da. İşte 15 Aralık 2023 Cuma halka takviminin detayları ve bugün halka arz olan şirketler var mı? sorusunun yanıtı…

Bugün halka arz var mı? (15 Aralık 2023)
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-

15 Aralık 2023 Cuma halka arz takvimi dolu. Bugün halka arz var mı? sorusunun yanıtını arıyan yatırımcılar için yanıtımız ‘evet.’ Bugün (15 Aralık) halka arz olan bir şirket var. Bugün halka arz olan şirketler listesindeki isim Avrupakent GYO-AYPGY. 13 Aralık Çarşamba gününden bu yana talep toplama süreci devam eden Avrupakent GYO halka arzında bugün son gün. AVPGY talep toplama süreci bugün saat 17.00’de sona eriyor. Avrupakent GYO halka arzına katılmak isteyenler bugün elinizi çabuk tutun deriz!

AVPGY halka arzında bugün son gün, elinizi çabuk tutun!

Halka arz talep toplama günleri bugün sona erecek olan Avrupakent GYO, halka arzı hakkında bilmeniz gerekenler en kritik bilgileri aşağıda liste halinde sizin için derledik!

– Avrupakent GYO-halka arzı 13-14-15 Aralık tarihlerinde talep toplama süreciyle başlayacak. Yani bugün son gün.

– Avrupakent GYO, AVPGY koduyla işlem görecek.

– Avrupakent GYO halka arz fiyatı hisse başına 55,08 TL olacak.

– Avrupakent GYO halka arzda T1-T2 bakiye  kullanılamayacak.

– Avrupakent GYO halka arzında teminat gösterme ve blokaj uygulanabilecek.

– AVPGY halka arza katılmak için hisse senedi emirlerinin 13-14-15 Aralık tarihlerinde sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.00 arasında girilmesi gerekecek.

– AVPGY halka arza tüm banka ve aracı kurumlar katıldı.

– AVPGY halka arz kaç lot girilmesi sorusunun tahmini yanıtı ise 26-30 lot olarak hesaplandı.

Avrupakent GYO’dan yatırımcısına temettü müjdesi

Artaş Holding ve Avrupakent GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya imzasıyla dün halka arza ilişkin açıklama yaptı ve yatırımcılara temettü müjdesi verdi. 

“Yılda 3 kez temettü dağıtma şartımızı şirket statüsünde belirttik” diyen Çetinsaya, diğer GYO’lardan farklı olarak esas sözleşmelerinde dağıtılabilir karlarının yüzde 50’sini her yıl temettü olarak dağıtmayı taahhüt ettiklerini söyledi.

Gelirlerini yatırımcılar ile buluşturmak istediklerini ifade eden Çetinsaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gayrimenkul yatırım ortaklığının en önemli özelliği halka kazandırmaktır. Yılda 3 kez temettü dağıtma şartımızı şirket statüsünde belirttik. Şirketimizin borcu zaten yok. Bu anlamda borçsuz bir şirketi halka açıyoruz. içerisinde mal varlıkları ile yaklaşık 1.200’e yakın bağımsız bölüm ve kontrat içeren bir şirketiz. İleriye dönük, tamamen kira gelirleriyle bu gayrimenkul yatırım ortaklığını daha da büyütmek ve portföyü geliştirmek istiyoruz.”

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.