Beşiktaş-Lugano maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde top koşturan Beşiktaş, D Grubu’ndaki ikinci maçında İsviçre takımlarından Lugano ile kendi evinde karşılaşacak. Beşiktaş maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara şifresiz gelecek. Beşiktaş- Lugano maçı Türkiye’de TV Plus’taki EXXEN TV’den canlı yayınlanacak. Beşiktaş-Lugano maçı canlı izleme linkleri burada.

Beşiktaş-Lugano maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki mücadelesine D Grubu’ndaki grup maçlarıyla devam eden Beşiktaş bu akşam (5 Ekim Perşembe) İsviçre’nin güçlü takımlarından Lugano’yu kendi sahasında ağırlayacak. Konferans Ligi’ndeki D Grubu’nda oynayacağı ikinci maçta rakibi ile kendi sahasında karşıya gelecek olan Beşiktaş, 3 puanı almak için top koşturacak.  Konferans Ligi’ndeki zorlu Beşiktaş-Lugano maçı , Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, Avrupa Konferans Ligi grup aşamaları kapsamında oynanacak Beşiktaş-Lugano maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

Beşiktaş-Lugano maçı şifresiz veren yabancı kanalların listesi

Beşiktaş-Lugano maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Konferans Ligi’ndeki grup maçları, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Beşiktaş-Lugano maçı; İngiltere, Almanya, Fransa başta olmak üzere İsviçre kanallarından da canlı yayınlanacak. Beşiktaş-Lugano grup maçı ülkemizde ise TV Plus platformundaki EXXEN TV üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Beşiktaş-Lugano maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

EXXEN TV

Beşiktaş-Lugano maçını şifresiz veren İngiltere kanalları listesi şunlar; TNT Sports 1

Exxen TV nasıl izlenir, Exxen TV aboneliği nasıl yapılır?

https://tvplus.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üst tarafta bulunan ‘hesap oluştur’ butonuna basıp ardından da üyeliğinizi oluştururak EXXEN TV’yi izleyebileceğiniz TV Plus’a üye olabilirsiniz.

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki dev karşılaşma ülkemizde, TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından yayınlanacak.

Beşiktaş-Lugano maç ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş-Lugano UEFA Konferans Ligi D Grubu maçı bugün (5 Ekim Perşembe) saat 19.45’te başkayacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak maçı İsrailli hakem David Fuxman yönetecek. Mücadelede Fuxman’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Omer Barbiro ve Rostislav Talis yapacak. Erez Papir ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak.

TV Plus (TV+) abonelik ücreti ne kadar?

Beşiktaş’ın Konferans Ligi’ndeki Lugano maçını izleyebileceğiniz ‘EXXEN TV’ kanalı dışında pek çok spor, film ve dizi içeriğini izleyebilceğiniz TV Plus’un aylık fiyatı 59,99 TL, yıllık fiyatı ise 39,99 TL/ay. TV Plus’a daha önce abone olmadıysanız 7 günlük ücretsiz deneme avantajından faydalanabilirsiniz.

İki takım için de şartlar eşit

Bu akşam karşı karşıya gelecek iki ekip bu sezonki Avrupa maceralarına beraberlikle başladı.

Beşiktaş, D Grubu’ndaki ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, Lugano’nun Norveç ekibi Bodo Glimt’i konuk ettiği mücadele golsüz sona erdi.

Beşiktaş’ın Lugona maçı kadrosunda tek eksik Mert Günok

Beşiktaş’ın, Lugano karşısına kaleci Mert Günok’tan yoksun çıkması bekleniyor.

Adana Demirspor maçında sakatlanarak yerini Ersin Destanoğlu’na bırakan tecrübeli kaleci, sakatlığı nedeniyle Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor ile oynanan karşılaşmada da görev yapamamıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş de Konyaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında Mert’in Lugano maçında görev alamayacağını belirtmişti.

Mert’in yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Kayserispor, Adana Demirspor ve Konyaspor karşılaşmalarında görev alamayan Gedson Fernandes ile son 2 müsabakada forma giyemeyen Ante Rebic’in durumu belirsizliğini koruyor.

Takımla çalışmaların bir kısmına katılan iki oyuncunun Lugano karşısında görev alıp almayacağı yapılacak son antrenmandan sonra belli olacak.

Beşiktaş’ın Lugono maçı muhtemel 11’leri

Şenol Güneş’in bu akşam Lugano karşısında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11 şu şekilde;

Ersin, Rosier-Bailly-Colley-Masuaku, Amir-Salih, Rashica-Chamberlain-Muleka, Aboubakar

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.