Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Konferans Ligi’ndeki mücadelesini sürdüren Beşiktaş, play-off’lardaki rövanş maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Temsilcimizin maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara gelecek. Bu zorlu karşılaşma ülkemizde ise TRT Spor’dan canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki yolculuğuna devam eden Beşiktaş, bu akşam (31 Ağustos Çarşamba) Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Konferans Ligi play-off turlarındaki rövanş maçında rakibini evinde ağırlayacak olan Beşiktaş, deplasmanda oynadığı ilk maçta aldığı 3-2’lik skorun avantajıyla sahada olacak. Konferans Ligi’ndeki zorlu Beşiktaş – Dinamo Kiev mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri kapsamında oynanacak Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Dinomo Kiev maçı şifresiz veren yabancı kanalların listesi

Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi turnuvaları ve elemeleri, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı Almanya, Hollanda ve Fransa başta olmak üzere Ukrayna kanallarından da canlı yayınlanacak. Beşiktaş – Dinamo Kiev play-off turu maçı ülkemizde ise TRT Spor’dan canlı yayınla şifresiz olarak yayınlacak. Beşiktaş – Dinamo Kiev maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

TRT SPOR

Beşiktaş-Dinamo Kiev maç hangı kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki dev karşılaşma, ülkemizde TRT Spor’dan yayınlanacak.

Beşiktaş-Dinomo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş – Dinamo Kiev play-off turu rövanş maçı bugün (31 Ağustos Çarşamba) saat 21.00’de başlayacak. Beşiktaş Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu hakemlerinden Joao Pinheiro yönetecek.

Beşiktaş’ın Dinamo Kiev maçı kadrosu

Siyah-beyazlıların UEFA’ya bildirdiği listede şu futbolcular yer alıyor:

“Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes.”

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Onana, Rashica, Salih, Amir, Gedson, Rebic, Aboubakar

Dinamo Kiev: Bushchan, Popov, Tymchyk, Syrota, Sydorchuk, Shaparenko, Karavaev, Buyalsky, Dubinchak, Vanat, Voloshyn

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.