Bayern Münih-Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadelesini sürdüren Galatasaray, A Grubu’ndaki dördüncü maçında Alman ekip Bayern Münih’e konuk oluyor. GS maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara şifresiz gelecek.Bayern Münih-Galatasaray maçı Türkiye’de TV Plus’taki EXXEN TV’den canlı yayınlanacak. Bayern Münih-GS maçı canlı izleme linkleri burada.

Bayern Münih-Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!
Yayınlama: 08.11.2023
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki mücadelesine A Grubu’ndaki grup maçlarıyla devam eden Galatasaray, bu akşam (8 Kasım Çarşamba) Almanya’nın köklü takımlarından Bayern Münih’le deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bir önceki maçta Bayern Münih’e 3-1 yenilen Sarı Kırmızılı ekip bu kez rövanş maçına galibiyet için çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki A Grubu’nda oynayacağı dördüncü maçta rakibi ile Allianz Arena’da karşıya gelecek olan Galatasaray-Bayern Münih maçı TSİ ile saat 23.00’te başlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu Bayern Münih -Galatasaray mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamaları kapsamında oynanacak Bayern Münih-Galatasaray maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

Bayern Münih-Galatasaray maçı şifresiz veren yabancı kanalların listesi

Bayern Münih-Galatasaray maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki grup maçları, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Bayern Münih-Galatasaray maçı; Almanya ve Fransa başta olmak üzere İngiltere kanallarından da canlı yayınlanacak. Bayern Münih-Galatasaray grup maçı ülkemizde ise TV Plus platformundaki EXXEN TV üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Bayern Münih-Galatasaray maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

EXXEN TV

Bayern Münih-Galatasaray maçını şifresiz veren İngiliz kanalları listesi şunlar; Paramount +, CBS Sports

Exxen TV nasıl izlenir, Exxen TV aboneliği nasıl yapılır?

https://tvplus.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üst tarafta bulunan ‘hesap oluştur’ butonuna basıp ardından da üyeliğinizi oluştururak EXXEN TV’yi izleyebileceğiniz TV Plus’a üye olabilirsiniz.

TV Plus (TV+) abonelik ücreti ne kadar?

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih maçını izleyebileceğiniz ‘EXXEN TV’ kanalı dışında pek çok spor, film ve dizi içeriğini izleyebilceğiniz TV Plus’un aylık fiyatı 59,99 TL, yıllık fiyatı ise 39,99 TL/ay. TV Plus’a daha önce abone olmadıysanız 7 günlük ücretsiz deneme avantajından faydalanabilirsiniz.

Bayern Münih-Galatasaray maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki dev karşılaşma ülkemizde, TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından yayınlanacak.

Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Bayern Münih-Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçı bugün (8 Kasım 2023 Çarşamba) saat 23.00’te başlayacak.

Bayern Münih-Galatasaray maçı hakemi kim?

Allianz Arena’da oynanacak maçı Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre yönetecek. Nobre’nin yardımcılıklarını Pedro Nuno De Sa Martins ile Paulo Ricardo Duarte Bras üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andre Filipe Domingues Narciso olacak.

A Milliler’in maçını yöneten hakem

Nobre, A Milli Futbol Takımı’nın geçen sene UEFA Uluslar Ligi’nde Lüksemburg’u 2-0 yendiği karşılaşmayı da yönetmişti.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu maçları ne zaman?

8 Kasım Çarşamba: Bayern Münih-Galatasaray

29 Kasım Çarşamba: Galatasaray-Manchester United

12 Aralık Salı: Kopenhag-Galatasaray

Bayern Münih-Galatasaray maçının muhtemel 11’leri

İki takımın bu akşam yapılacak maça şu 11’lerle çıkması bekleniyor;

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui, Upamecano, Kim Min-Jae, Davies, Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sane, Kane

Galatasaray: Günay Güvenç, Boey, Nelsson, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Muslera Bayern Münih maçında var mı?

Galatasaray’da tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın bu akşamki karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında yapılan Kasımpaşa mücadelesinde aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve tedavisi süren Uruguaylı file bekçisinin durumu bugün yapılacak antrenmandan sonra belli olacak. Muslera’nın forma giyememesi durumunda kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle son 2 Süper Lig maçında oynamayan Tanguy Ndombele, takımla çalışmalara katılıyor. Fransız orta saha oyuncusunun kafilede yer alıp almayacağı son antrenmanın ardından netleşecek.

Sakatlığı bulunmasına rağmen iğne tedavisiyle mücadelesini sürdüren Mauro Icardi de Bayern Münih’e karşı sahaya çıkabilecek. Ayrıca grup maçlarında 2 sarı kartı bulunan Sergio Oliveira, bu akşamki karşılaşmada da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Bayern Münih 3 eksikle sahaya çıkacak

Bavyera temsilcisinde 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’a karşı mücadele edemeyecek. Bayern Münih’te stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle bu akşamki karşılaşmada süre alamayacak.

6 sezondur grup malubiyeti yaşamadılar

Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı.

Bu sezon grupta oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Alman ekibi, 2022-2023, 2021-2022 ve 2019-2020’de bu aşamada yaptığı tüm maçlarını kazandı. Bayern Münih, gruplarda 2020-2021’de 5 galibiyet ve 1 beraberlik, 2018-2019’da da 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Alman temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında en son 2017-2018 sezonunda Paris Saint-Germain’e yenildi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda son durum

Sarı-kırmızılı ekip, Bayern Münih’in yanı sıra İngiltere’nin Manchester United ve Danimarka’nın Kopenhag takımlarının yer aldığı A Grubu’nda çıktığı 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı.

İlk maçında sahasında Kopenhag ile 2-0 geri düşmesine rağmen 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci haftada deplasmanda Manchester United’ı 3-2 mağlup etti. Üçüncü haftada konuk ettiği Bayern Münih’e ise iyi bir performans sergilemesine rağmen 3-1 yenilen Galatasaray, topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bavyera temsilcisi ise ilk 3 maçından da galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun diğer maçında aynı saatte Kopenhag, Manchester United’ı ağırlayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.